header

מתכון לסטייק מינוט בלימון ועשבי תיבול

מתכון למנה מושלמת לאוהבי הבשר באשר הם. טעמם של עשבי התיבול משתלב מצויין על הבשר והופך את המנה כולה לחווייה של ממש.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסטייק מינוט בלימון ועשבי תיבול
רכיבים לסטייק מינוט:
סטייק מינוט - 1 (סטייק דק לצלייה מהירה)
לימון - ½
אספרגוס - 6 (גבעולים)
שמן זית - 3 כפות
רוזמרין - 1 (ענף טרי)
טימין - מעט (מיובש)
מלח גס - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם (גרוס)
אופן הכנת הסטייק מינוט:
  1. עסו את שני צידי הסטייק עם כף שמן זית, מלח ופלפל. מרחו שמן זית על נייר אלומיניום.
  2. הניחו את הסטייק באמצע נייר האלומיניום ופזרו מעליו את צמחי התבלין ו-2 פרוסות לימון.
  3. סחטו את שארית הלימון על גבעולי האספרגוס, והניחו אותם ליד הסטייק.
  4. הכינו כיס מנייר האלומיניום ואטמו אותו היטב.
  5. צלו על מנגל או על גריל חשמלי במשך 8-10 דקות (תלוי בהעדפתכם לרמת הצלייה של הסטייק). הפכו את האריזה פעם אחת במהלך הבישול.
  6. הניחו לאריזה לעמוד במשך 2-3 דקות לפני הפתיחה.
מקור: דליה כץ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.