מתכון למנה מושלמת לאוהבי הבשר באשר הם. טעמם של עשבי התיבול משתלב מצויין על הבשר והופך את המנה כולה לחווייה של ממש.
אופן הכנת הסטייק מינוט:
-
עסו את שני צידי הסטייק עם כף שמן זית, מלח ופלפל. מרחו שמן זית על נייר אלומיניום.
-
הניחו את הסטייק באמצע נייר האלומיניום ופזרו מעליו את צמחי התבלין ו-2 פרוסות לימון.
-
סחטו את שארית הלימון על גבעולי האספרגוס, והניחו אותם ליד הסטייק.
-
הכינו כיס מנייר האלומיניום ואטמו אותו היטב.
-
צלו על מנגל או על גריל חשמלי במשך 8-10 דקות (תלוי בהעדפתכם לרמת הצלייה של הסטייק). הפכו את האריזה פעם אחת במהלך הבישול.
-
הניחו לאריזה לעמוד במשך 2-3 דקות לפני הפתיחה.
מקור: דליה כץ