אם אתם מחפשים מתכון למנה קלילה, טעימה ומזינה, אתם חייבים לנסות את המתכון הבא לבונאלוס - לביבות ארגנטינאיות עם תרד שישדרגו כל ארוחה. בעזרת מספר רכיבים פשוטים ועם כמה דקות פנויות, תוכלו להכין מנה מיוחדת שכל בני המשפחה יאהבו וליהנות ממנה לצד סלט או יוגורט טבעי.
מקור תמונה:
casafe.org
אופן הכנת הבונאלוס:
-
בקערה בינונית, ערבבו יחד קמח, אבקת אפייה, אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
-
ערבבו את התרד והבצל בקערה נפרדת. הוסיפו לקערה ביצים וחלב וערבבו בשנית.
-
הוסיפו את תערובת הקמח לתערובת הביצים וערבבו היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
-
חממו שמן בעומק 2 ס"מ בערך בתוך מחבת עמוקה ועל להבה בינונית-גבוהה. קחו בערך 1 כף מהבלילה והכניסו אותה לשמן החם. עשו כך עם יתר התערובת וטגנו בשני הצדדים עד להשחמה, כ-3-4 דקות מכל צד.
-
הוציאו את הלביבות המוכנות לצלחת מרופדת בנייר סופג והגישו חם לצד תוספות אהובות.