במתכון שלפניכם יש שילוב מעניין ומרענן בין פרי מתקתק לגבינת עיזים עם מליחות עדינה. ניגודיות הטעמים בין הרכיבים יוצרת מנה מאוזנת וטעימה במיוחד שתוכלו ליהנות ממנה בארוחת הצהריים או לצד תוספות טעימות אחרות.
מקור תמונה:
thekitchn
אופן הכנת הפיתה:
-
חצו בעזרת סכין את הפיתה לשתיים ופיתחו את שני הצדדים ליצירת כיס למילוי.
-
מלאו את חצאי הפיתה בעלי חסה, תותים פרוסים וגבינת עיזים.
-
טפטפו מעט חומץ בלסמי מעל חצאי הפיתות והגישו.