אם הקרוטונים שאתם רוכשים בחנויות פשוטים מדי לטעמכם, אתם מוזמנים לנסות את מתכון הקרטונים עם שום בסגנון צרפתי שלפניכם. הריח הנפלא שיתפזר ברחבי הבית, יעורר אצלכם את בלוטות הטעם ויגרום לכם לאכול אותם כך בלי סיבה. כדאי לכם להכין כמות כפולה מהקרוטונים האלו, כי הם הולכים להפוך לחטיף החדש שלכם.
רכיבים לקרוטונים פריכים עם שום:
אופן הכנת הקרוטונים פריכים עם שום:
-
חממו מחבת קטנה מעל אש בינונית והוסיפו חמאה, שמן זית, שיני שום, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור.
-
ערבבו היטב את כל המצרכים שבמחבת עד שהחמאה מומסת לחלוטין.
-
הסירו את המחבת מן האש, העבירו את התערובת לקערה והניחו בצד לקירור.
-
לאחר שהתערובת התקררה, צקו אותה מעל קוביות הלחם בקערה חדשה וערבבו היטב.
-
פזרו את קוביות הלחם בשכבה אחת בתוך תבנית עם נייר אפייה והכניסו לתנור בחום של 190 מעלות למשך 18-20 דקות, או עד לקבלת גוון חום-זהוב.
-
הוציאו את התבנית מהתנור והניחו לקרוטונים להתקרר.
טיפ השף:
את הקרוטונים ניתן לשמור בקופסה אטומה עד שבוע.