בעונת החורף רובנו אוהבים להתרפק על הספה בסלון יחד עם קערת מרק מפנקת שתחמם לנו את הלב והגוף, ואין יותר מתאים מקרוטונים טעימים כדי לשדרג את המנה המנחמת. כדי שלא תצטרכו ללכת ולרכוש אותם בחנות, וגם לא לבזבז זמן הכנה רב מידי, הבאנו לפניכם את המתכון לקרוטונים ביתיים בשני מצרכים - מתכון קל ופשוט להכנה שיהפוך כל מנת מרק למנה מנצחת!
רכיבים לקרוטונים קלויים בחמאה:
אופן הכנת הקרוטונים קלויים בחמאה:
-
השתמשו בלחם יבש, ואם אין ברשותכם כזה לחם אז פזרו את קוביות הלחם החתוכות בתבנית עם נייר אפייה והכניסו לתנור לחום של 90 מעלות למשך 10 דקות בלבד – זאת במטרה לשמור עליהם פריכים לאורך זמן.
-
המיסו את החמאה במחבת גדולה מעל אש בינונית-גבוהה.
-
הוסיפו את קוביות הלחם וערבבו אותן היטב.
-
פזרו את קוביות הלחם במחבת כך שתיווצר שכבה אחת בלבד.
-
הניחו לקרוטונים להיקלות עד שהם משחימים וערבבו אותם כך שכל צדיהם ישחימו.
-
ברגע שכל הקרוטונים השחימו, הסירו את המחבת מן האש ותנו להם להתקרר לפני הגשה.
טיפ השף:
את הקרוטונים ניתן לשמור בקופסה אטומה עד שבוע.