header

מתכון לקרוטונים קלויים בחמאה

בעונת החורף רובנו אוהבים להתרפק על הספה בסלון יחד עם קערת מרק מפנקת שתחמם לנו את הלב והגוף, ואין יותר מתאים מקרוטונים טעימים כדי לשדרג את המנה המנחמת. כדי שלא תצטרכו ללכת ולרכוש אותם בחנות, וגם לא לבזבז זמן הכנה רב מידי, הבאנו לפניכם את המתכון לקרוטונים ביתיים בשני מצרכים - מתכון קל ופשוט להכנה שיהפוך כל מנת מרק למנה מנצחת!

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקרוטונים קלויים בחמאה מקור תמונה: simplyrecipes
רכיבים לקרוטונים קלויים בחמאה:
כיכר לחם - 1 (רצוי לחם לא טרי חתוך לקוביות של 2 ס"מ - כ-7-8 כוסות)
חמאה - 4 כפות
אופן הכנת הקרוטונים קלויים בחמאה:
  1. השתמשו בלחם יבש, ואם אין ברשותכם כזה לחם אז פזרו את קוביות הלחם החתוכות בתבנית עם נייר אפייה והכניסו לתנור לחום של 90 מעלות למשך 10 דקות בלבד – זאת במטרה לשמור עליהם פריכים לאורך זמן.
  2. המיסו את החמאה במחבת גדולה מעל אש בינונית-גבוהה.
  3. הוסיפו את קוביות הלחם וערבבו אותן היטב.
  4. פזרו את קוביות הלחם במחבת כך שתיווצר שכבה אחת בלבד.
  5. הניחו לקרוטונים להיקלות עד שהם משחימים וערבבו אותם כך שכל צדיהם ישחימו.
  6. ברגע שכל הקרוטונים השחימו, הסירו את המחבת מן האש ותנו להם להתקרר לפני הגשה.
טיפ השף:
את הקרוטונים ניתן לשמור בקופסה אטומה עד שבוע.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.