המתכון הזה מספק דרך מתוקה ליהנות מלחם קלוי עם תוספות מגוונות וטעימות, שינעימו לכם את החך בכל נגיסה מחדש.
אופן הכנת הברוסקטה:
-
חממו את התנור מראש על 220 מעלות.
-
הניחו את פרוסות הלחם על גבי תבנית אפייה שמרופדת בנייר אפייה, ואפו אותן עד שיהיו קלויות, כ-8 דקות לערך.
-
הכניסו לקערה קטנה גרידת לימון וגבינת ריקוטה, וערבבו אותם היטב.
-
כעת, מירחו את תערובת הגבינה על פרוסות הלחם, פזרו את הרימון באופן שווה על ארבעת הפרוסות, קשטו עם טימין והגישו.
מקור: שולמית.א