header

מתכון לברוסקטה ריקוטה ורימון

המתכון הזה מספק דרך מתוקה ליהנות מלחם קלוי עם תוספות מגוונות וטעימות, שינעימו לכם את החך בכל נגיסה מחדש. 

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לברוסקטה ריקוטה ורימון
רכיבים לברוסקטה:
לחם מחיטה מלאה - 6 (פרוסות - רצוי לחם אגוזים)
גבינת ריקוטה - 1 כוס (דלת שומן)
גרידת לימון - ½ כפית
רימונים - ½ כוס
טימין - 2 כפיות (קצוץ)
מלח - ¼ כפית (לא חובה)
אופן הכנת הברוסקטה:
  1. חממו את התנור מראש על 220 מעלות.
  2. הניחו את פרוסות הלחם על גבי תבנית אפייה שמרופדת בנייר אפייה, ואפו אותן עד שיהיו קלויות, כ-8 דקות לערך.
  3. הכניסו לקערה קטנה גרידת לימון וגבינת ריקוטה, וערבבו אותם היטב.
  4. כעת, מירחו את תערובת הגבינה על פרוסות הלחם, פזרו את הרימון באופן שווה על ארבעת הפרוסות, קשטו עם טימין והגישו.
מקור: שולמית.א
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.