הכירו מתכון מיוחד לעוגת אננס הפוכה שלמרבה הפלא, טעימה אפילו יותר מהמראה המיוחד שלה. עם סידור נכון של טבעות האננס ויציקה זהירה של הבלילה, תקבלו קינוח מרשים וטעים שכולם ירצו לטעום ממנו ולקחת ממנו עוד ועוד.
מקור תמונה:
paleogrubs
אופן הכנת העוגת אננס:
-
חממו תנור מראש לטמפרטורה של 160 מעלות.
-
אם החלטתם להשתמש באננס טרי קלפו אותו, הוציאו את הליבה ופרסו אותו.
-
קחו תבנית מתכת עגולה בקוטר 26-28, מזגו עליה 2-3 כפות דבש ומרחו על התחתית.
-
סדרו את פרוסות האננס על התחתית המכוסה דבש וסדרו בין החורים שנוצרו דובדבנים.
מקור תמונה:
kraftrecipes
-
הכניסו את התבנית לתנור לאפייה של כ-15 דקות.
-
בינתיים ערבבו קמח שקדים עם אבקת אפייה בקערה בינונית.
-
הקציפו ביצים בקערה בינונית עם הדבש שנותר, כאשר נוצר קצף יציב הוסיפו את שמן הקוקוס וערבבו יחד.
-
הוסיפו את תערובת השקדים לקערה וערבבו היטב.
-
הוציאו את התבנית עם האננס מהתנור, צקו עליה את הבלילה ופזרו אותה באופן אחיד בעזרת כף.
-
החזירו את התבנית לתנור לאפייה נוספת של 35 דקות.
-
כאשר העוגה מוכנה, הוציאו אותה מהתנור והניחו להצטננות כ-10 דקות לפני חיתוך והגשה.