header

מתכון לעוגת אננס הפוכה ללא גלוטן

הכירו מתכון מיוחד לעוגת אננס הפוכה שלמרבה הפלא, טעימה אפילו יותר מהמראה המיוחד שלה. עם סידור נכון של טבעות האננס ויציקה זהירה של הבלילה, תקבלו קינוח מרשים וטעים שכולם ירצו לטעום ממנו ולקחת ממנו עוד ועוד.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת אננס הפוכה ללא גלוטן מקור תמונה: paleogrubs
רכיבים לעוגת אננס:
קמח שקדים - 2 כוס
אבקת אפייה - 1 כפית
דבש - 10 כפות
שמן קוקוס - 6 כפות (נוזלי)
תמצית וניל - 2 כפיות
אננס - 4-5 פרוסות שלמות (טרי או מקופסת שימורים מסונן מנוזלים)
דובדבנים - 20-25 (טריים או מסוכרים ומגולענים)
אופן הכנת העוגת אננס:
  1. חממו תנור מראש לטמפרטורה של 160 מעלות.
  2. אם החלטתם להשתמש באננס טרי קלפו אותו, הוציאו את הליבה ופרסו אותו.
  3. קחו תבנית מתכת עגולה בקוטר 26-28, מזגו עליה 2-3 כפות דבש ומרחו על התחתית.
  4. סדרו את פרוסות האננס על התחתית המכוסה דבש וסדרו בין החורים שנוצרו דובדבנים. preperation מקור תמונה: kraftrecipes
  5. הכניסו את התבנית לתנור לאפייה של כ-15 דקות.
  6. בינתיים ערבבו קמח שקדים עם אבקת אפייה בקערה בינונית.
  7. הקציפו ביצים בקערה בינונית עם הדבש שנותר, כאשר נוצר קצף יציב הוסיפו את שמן הקוקוס וערבבו יחד.
  8. הוסיפו את תערובת השקדים לקערה וערבבו היטב.
  9. הוציאו את התבנית עם האננס מהתנור, צקו עליה את הבלילה ופזרו אותה באופן אחיד בעזרת כף.
  10. החזירו את התבנית לתנור לאפייה נוספת של 35 דקות.
  11. כאשר העוגה מוכנה, הוציאו אותה מהתנור והניחו להצטננות כ-10 דקות לפני חיתוך והגשה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.