כמעט כל אדם שאני מכיר יסכים שארוחה לא באמת נגמרה, והיא איננה מושלמת, כל עוד אין קינוח מפנק בסוף. אין צורך ללוש בצק או לאפות עוגה במשך שעות, משום שלפניכם מתכון לעוגיות מתוקות ואהובות שיעזור לכם לסיים כל ארוחה בצורה פשוטה ובריאה.
אופן הכנת העוגיות תמרים:
-
טחנו את אגוזי המלך בבלנדר עד שתיווצר אבקה שעשויה מגושים קטנים של האגוזים.
-
הוסיפו את התמרים, 2 תמרים כל כמה דקות, על מנת שהמרקם של התמרים יבלע בצורה נכונה עם האגוזים הטחונים.
-
הוסיפו את אבקת הקקאו לבלנדר והמשיכו לערבב עד שתתקבל עיסה אחידה של שלושת המרכיבים.
-
שפכו את העיסה שהתקבלה לתוך תבנית אפייה קטנה ופזרו אותה באופן אחיד.
-
למרות שאפשר לאכול את העיסה כפי שהיא, מומלץ לכסות את התבנית בנייר כסף ולהכניס למקפיא על מנת שהעיסה תתמצק ויהיה ניתן להגישה בצורה יפה יותר.
מקור: אבי מורנו