header

מתכון לקינוחי שוקולד בצורת צלחת, לקינוחים מתוקים

את הצלוחיות האלה אתם תיהנו להכין וכל אורח וילד ישמחו לאכול, משום שהן עשויות משוקולד! תוכלו אפילו להכין אותן יחד עם ילדיכם, שללא ספק ייהנו מהתהליך ההכנה המקורי שעושה שימוש בבלונים.

זמן הכנה: 7 דקות
כמות סועדים: 10
רמת קושי: קל
מתכון לקינוחי שוקולד בצורת צלחת, לקינוחים מתוקים מקור תמונה: צילום מסך מיוטיוב
רכיבים לצלוחיות שוקולד:
שמן צמחי - 1 כף
בלונים מנופחים - 10 (מומלץ להשתמש בבלוני מים, אשר מתאימים בגודלן לקערות אישיות)
אופן הכנת הצלוחיות שוקולד:
  1. שימו את השוקולד צ'יפס בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל ושפכו לתוכה את השמן הצמחי.
  2. חממו את השוקולד במיקרוגל במשך 30 שניות, ערבבו וחזרו על התהליך עד שהשוקולד נמס כולו. אם המרקם של השוקולד אינו נוזלי מספיק לאחר מספר פעמים, הוסיפו עוד קצת שמן צמחי.
  3. הזליפו מעט מהשוקולד על גבי נייר אפייה שעל תבנית אפייה וצרו עיגולים בגודל 3-4 ס"מ, שישמשו כבסיס של קערות השוקולד. preperation מקור תמונה: צילום מסך מיוטיוב
  4. כעת טבלו את הבלונים בשוקולד עד שהוא עוטף אותם בצורת קערה. ודאו שאתם עושים זאת כדקה אחרי שהוצאתם את השוקולד מהמיקרוגל, ולא הבלונים יתפוצצו מהחום. לאחר מכן הניחו את הבלונים על בסיס השוקולד שיצרתם על נייר האפייה. preperation מקור תמונה: צילום מסך מיוטיוב
  5. הכניסו את הבלונים למקרר למשך 5 דקות כדי שהשוקולד יתקשה, ולאחר מכן פוצצו את הבלונים והסירו אותם ממרכז הקערות. השתמשו במרית כדי לנתק את הקערות מתבנית האפייה מבלי לשבור אותן, מלאו בגלידה והגישו!
מקור: ורדית.נ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.