את הצלוחיות האלה אתם תיהנו להכין וכל אורח וילד ישמחו לאכול, משום שהן עשויות משוקולד! תוכלו אפילו להכין אותן יחד עם ילדיכם, שללא ספק ייהנו מהתהליך ההכנה המקורי שעושה שימוש בבלונים.
אופן הכנת הצלוחיות שוקולד:
-
שימו את השוקולד צ'יפס בקערה שמתאימה לחימום במיקרוגל ושפכו לתוכה את השמן הצמחי.
-
חממו את השוקולד במיקרוגל במשך 30 שניות, ערבבו וחזרו על התהליך עד שהשוקולד נמס כולו. אם המרקם של השוקולד אינו נוזלי מספיק לאחר מספר פעמים, הוסיפו עוד קצת שמן צמחי.
-
הזליפו מעט מהשוקולד על גבי נייר אפייה שעל תבנית אפייה וצרו עיגולים בגודל 3-4 ס"מ, שישמשו כבסיס של קערות השוקולד.
מקור תמונה:
צילום מסך מיוטיוב
-
כעת טבלו את הבלונים בשוקולד עד שהוא עוטף אותם בצורת קערה. ודאו שאתם עושים זאת כדקה אחרי שהוצאתם את השוקולד מהמיקרוגל, ולא הבלונים יתפוצצו מהחום. לאחר מכן הניחו את הבלונים על בסיס השוקולד שיצרתם על נייר האפייה.
מקור תמונה:
צילום מסך מיוטיוב
-
הכניסו את הבלונים למקרר למשך 5 דקות כדי שהשוקולד יתקשה, ולאחר מכן פוצצו את הבלונים והסירו אותם ממרכז הקערות. השתמשו במרית כדי לנתק את הקערות מתבנית האפייה מבלי לשבור אותן, מלאו בגלידה והגישו!
מקור: ורדית.נ