header

מתכון לגלידה עם ציפוי פריך

אם אתם לא רוצים לטגן את הגלידה שלכם, אך בכל זאת מעוניינים ליהנות מכדורי גלידה מצופים ופריכים ממש כמו בסעיף הקודם, תוכלו להכין לעצמכם גרסה שונה של הגלידה המטוגנת, שלמעשה לא כוללת טיגון כלל. את המנה הזו תוכלו לשמור במקפיא אחרי הכנתה, כך שתוכלו להגיש אותה מתי שרק תרצו.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לגלידה עם ציפוי פריך מקור תמונה: shewearsmanyhats
רכיבים לגלידה בציפוי פריך:
פירורי בייגלה - ½ כוס (קודם רסקו ולאחר מכן מדדו)
סוכר חום - 2 כפות
קינמון - ½ כפית
גלידה - 2 כוסות (בטעם לבחירתכם)
סילאן - לזיגוג ( או סירופ שוקולד, דבש, קרמל, לא חובה)
אופן הכנת הגלידה בציפוי פריך:
  1. הניחו נייר אפייה על תבנית אפייה.
  2. בקערה קטנה, ערבבו יחדיו את פירורי הבייגלה, הסוכר החום והקינמון.
  3. צרו כדורים מהגלידה וכסו כל אחד מהם בתערובת הבייגלה.
  4. הניחו את כדורי הגלידה על מגש האפייה, כסו והכניסו למקפיא למשך כשעתיים לפני ההגשה (תוכלו לשמור את הגלידה במקפיא גם למשך מספר שבועות). לפני ההגשה, זָלְפוּ מעל לכדורים דבש, קרמל, סילאן או סירופ שוקולד.
מקור: נטלי.ג
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.