אם אתם לא רוצים לטגן את הגלידה שלכם, אך בכל זאת מעוניינים ליהנות מכדורי גלידה מצופים ופריכים ממש כמו בסעיף הקודם, תוכלו להכין לעצמכם גרסה שונה של הגלידה המטוגנת, שלמעשה לא כוללת טיגון כלל. את המנה הזו תוכלו לשמור במקפיא אחרי הכנתה, כך שתוכלו להגיש אותה מתי שרק תרצו.
רכיבים לגלידה בציפוי פריך:
אופן הכנת הגלידה בציפוי פריך:
-
הניחו נייר אפייה על תבנית אפייה.
-
בקערה קטנה, ערבבו יחדיו את פירורי הבייגלה, הסוכר החום והקינמון.
-
צרו כדורים מהגלידה וכסו כל אחד מהם בתערובת הבייגלה.
-
הניחו את כדורי הגלידה על מגש האפייה, כסו והכניסו למקפיא למשך כשעתיים לפני ההגשה (תוכלו לשמור את הגלידה במקפיא גם למשך מספר שבועות). לפני ההגשה, זָלְפוּ מעל לכדורים דבש, קרמל, סילאן או סירופ שוקולד.
מקור: נטלי.ג