header

מתכון ללחם מתוק מ-2 מרכיבים בלבד

את המרכיב הזה יתכן כי מעולם לא חשבתם שתמצאו במתכון ללחם – גלידת וניל! זה אמנם נשמע מוזר, אך אחרי שטעמו אותו אתם תרצו לשמור את המתכון הפשוט הזה לכל החיים.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
רכיבים ללחם המתוק:
גלידת וניל - 2 כוסות
קמח תופח - ½1 כוסות
שוקולד צ'יפס - ⅓ כוס (לא חובה)
אופן הכנת הלחם המתוק:
  1. המיסו את גלידת הווניל בטמפרטורת החדר בקערה גדולה.
  2. הוסיפו את הקמח וערבבו את הכל היטב. תוכלו להוסיף בשלב הזה גם שוקולד צ'יפס.
  3. שמנו תבנית אפייה מלבנית ומזגו לתוכה את התערובת.
  4. אפו את התערובת בתנור בחום של 180° מעלות למשך 45 דקות. הוציאו, חתכו והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.