header

מתכון לסנדוויץ סלק צלוי, חומוס וגבינת פטה

השילוב במתכון של הכריך הבא יראה לכם משונה תחילה: טוסט עם סלק, חומוס, גבינה ורוקט, אך לאחר שתנסו אותו, תתקשו לחזור לכריכים המסורתיים.

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסנדוויץ סלק צלוי, חומוס וגבינת פטה מקור תמונה: wholeliving
רכיבים לסנדוויץ סלק:
סלק - 1 (בינוני, מקורצף ללא גבעולים)
שמן זית - 1 כפית
מלח גס - קומץ
פלפל שחור - קומץ
חומוס - 2 כפות
לחם - 2 פרוסות (קלויות, עדיף מחיטה מלאה)
גבינת פטה - 2 כפות
עלי רוקט - ½ כוס
אופן הכנת הסנדוויץ סלק:
  1. חממו את התנור ל-220° מעלות.
  2. פזרו על הסלק מעט שמן זית, מלח ופלפל שחור, כסו ברדיד אלומיניום הכניסו לצליה בתנור עד שהסלק מתרכך (כ-45 עד 60 דקות).
  3. כאשר הסלק צלוי, קלפו את העור ופרסו.
  4. על לחם קלוי מרחו חומוס והניחו מעל פרוסות סלק צלוי, פטה ועלי רוקט. סגרו עם הפרוסה השנייה והדקו.
מקור: דור מימון
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.