השילוב במתכון של הכריך הבא יראה לכם משונה תחילה: טוסט עם סלק, חומוס, גבינה ורוקט, אך לאחר שתנסו אותו, תתקשו לחזור לכריכים המסורתיים.
מקור תמונה:
wholeliving
אופן הכנת הסנדוויץ סלק:
-
חממו את התנור ל-220° מעלות.
-
פזרו על הסלק מעט שמן זית, מלח ופלפל שחור, כסו ברדיד אלומיניום הכניסו לצליה בתנור עד שהסלק מתרכך (כ-45 עד 60 דקות).
-
כאשר הסלק צלוי, קלפו את העור ופרסו.
-
על לחם קלוי מרחו חומוס והניחו מעל פרוסות סלק צלוי, פטה ועלי רוקט. סגרו עם הפרוסה השנייה והדקו.
מקור: דור מימון