header

מתכון לסנדוויץ צלוי של גבינת ברי עם אגסים וחרדל

אם נגמרו לכם הרעיונות איזה כריכים להכין לעבודה או לילדים לביה''ס, נסו את מתכון הכריך הפשוט והעשיר הזה, אשר מלא בטעמים מיוחדים. 

 
זמן הכנה: 7 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסנדוויץ צלוי של גבינת ברי עם אגסים וחרדל
רכיבים לטוסט:
לחם מחיטה מלאה - 2 פרוסות
חרדל - 1-2 כפיות
גבינת ברי - 30 גר' (פרוסה)
אגס - ¼ (קלוף ופרוס)
שמן זית - 1 כף
אופן הכנת הטוסט:
  1. חממו מחבת ברזל על אש נמוכה-בינונית.
  2. מרחו את שתי פרוסות הלחם בחרדל והניחו מעל גבינת ברי ואגס פרוסים.
  3. סגרו עם הפרוסה השנייה ולחצו בעדינות.
  4. הבריקו את שני ציד הלחם בקצת שמן זית.
  5. הניחו את הכריך על המחבת וכסו בנייר אלומיניום.
  6. הניחו מעל נייר האלומיניום מחבת כבדה, כדי לעגן וללחוץ את הכריך בזמן החימום.
  7. חממו כך עד שהפרוסות מזהיבות והגבינה מתחילה להמס (כדקה בכל צד). מגישים ואוכלים חם.
מקור: דור מימון
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.