אם נגמרו לכם הרעיונות איזה כריכים להכין לעבודה או לילדים לביה''ס, נסו את מתכון הכריך הפשוט והעשיר הזה, אשר מלא בטעמים מיוחדים.
אופן הכנת הטוסט:
-
חממו מחבת ברזל על אש נמוכה-בינונית.
-
מרחו את שתי פרוסות הלחם בחרדל והניחו מעל גבינת ברי ואגס פרוסים.
-
סגרו עם הפרוסה השנייה ולחצו בעדינות.
-
הבריקו את שני ציד הלחם בקצת שמן זית.
-
הניחו את הכריך על המחבת וכסו בנייר אלומיניום.
-
הניחו מעל נייר האלומיניום מחבת כבדה, כדי לעגן וללחוץ את הכריך בזמן החימום.
-
חממו כך עד שהפרוסות מזהיבות והגבינה מתחילה להמס (כדקה בכל צד). מגישים ואוכלים חם.
מקור: דור מימון