header

מתכון לסנדוויץ פלפלים וגבינת עיזים

איך מסרבים לבאגט ממולא פלפלים צבעוניים, מוקפץ עם בצל ותבלינים, ומוגש עם ממרח גבינת עיזים? מתכון לסנדוויץ' נהדר שלא תרצו לוותר עליו.

 
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסנדוויץ פלפלים וגבינת עיזים
רכיבים לכריך פלפלים:
באגט - ½ (טרי, רצוי מחיטה מלאה)
שמן זית - 2 כפיות
בצל - 1 (גדול, חתוך לרצועות)
פלפלים - 6 (אדום, צהוב וירוק, חתוכים לרצועות)
סוכר - 1 כפית
טימין - 1 (גבעול טרי)
רוזמרין - 1 (גבעול טרי)
מלח גס - 1 כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
אופן הכנת הכריך פלפלים:
  1. חממו שמן זית במחבת טפלון על אש בינונית-גדולה.
  2. הוסיפו את הבצל וטגנו עד שהוא יתרכך (3-4 דקות).
  3. הוסיפו את הפלפלים החתוכים, הסוכר, הטימין, הרוזמרין, המלח והפלפל שחור.
  4. כסו את המחבת והנמיכו את האש.
  5. בשלו אגב בחישה מדי פעם, עד שהפלפלים יתרככו מאוד (כ-30 דקות). ובמקביל, פרסו את הבאגט לאורך.
  6. רוקנו קצת מחלקו העליון, כך שהלחם יישב יפה על גבי הפלפלים.
  7. הרימו את המכסה, החזירו את האש לבינונית ובשלו אגב בחישה לעיתים קרובות, עד שרוב הנוזל של הפלפלים מזוגגים יפה (כ-3 דקות).
  8. הוסיפו חומץ בלסמי ואם יש צורך למנוע חריכה, אפשר להוסיף מעט מים. הורידו את המחבת מהאש והעבירו את התערובת לקערה. הניחו להתקרר.
  9. מרחו גבינת עיזים בתוך הבאגט ומלאו בתערובת הפלפלים.
טיפ השף:
ניתן לשמור את תערובת הפלפלים המוקפצים במקרר, עד 4 ימים.
מקור: דור מימון
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.