header

מתכון לכריך חומוס-אבוקדו עם גבינת עיזים

צלחת חומוס גדושה וחמה לארוחת צהריים היא טעימה במיוחד, אבל מוציאה מאיתנו אנרגיות רבות שמומלץ לשמור לדברים אחרים. על מנת שתוכלו ליהנות מהמנה האהובה בלי לשלם את המחיר הקלורי או האנרגטי, מומלץ לנסות את מתכון הכריך המופלא הבא שיעשה לכם רק טוב. 
 
זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לכריך חומוס-אבוקדו עם גבינת עיזים מקור תמונה: allyscooking
רכיבים לכריך חומוס ואבוקדו:
חומוס - כ-560 גר' (1 פחית, מנוקזת מנוזלים)
אבוקדו - 1 (קלוף, מגולען ופרוס לפרוסות)
בצל - ½ (קצוץ דק)
מיץ לימון - מ-½ לימון
פלפל צ'ילי - לפי הטעם (יבש)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
מיונז - 1 כף
גבינת עזים - 50 גר' (מפוררת)
חסה - 2 (עלים טריים)
לחם מלא - 4 פרוסות
מלפפון - 1 (פרוסות או נבטים לתוספת - לא חובה)
אופן הכנת הכריך חומוס ואבוקדו:
  1. הכניסו למעבד מזון גרגירי חומוס מסוננים, פרוסות אבוקדו, בצל קצוץ, מיץ לימון, צ'ילי, מלח ופלפל, והפעילו עד לקבלת מחית אחידה.
  2. מרחו מעט מיונז על פרוסת לחם, הניחו עליו עלה חסה ומעל את ממרח החומוס, גבינת העזים, פרוסות מלפפון/נבטים וסגרו עם פרוסת לחם נוספת.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.