מתכון לארוחת בוקר מיוחדת המכילה ביצים, אספרגוס וגבינה שיהפוך את הארוחה החשובה ביותר ביום לגדושה בחלבונים וטעמים מיוחדים.
אופן הכנת הכריך ביצה:
-
הניחו את גבעולי האספרגוס על אחת מפרוסות הלחם ומעליהם פזרו את הגבינה. הכניסו לטוסטר-אובן עד אשר הגבינה תהפוך למותכת.
-
בינתיים, צרו חור עגול במרכז פרוסת הלחם השנייה.
-
הניחו את הלחם עם החור במחבת עם מעט חמאה, ושברו לתוך החור את הביצה.
-
כאשר הביצה מוכנה לטעמכם והגבינה הותכה, הניחו את הפרוסה עם האספרגוס על הפרוסה עם הביצה בצורת סנדוויץ'.
-
הוסיפו את שארית החמאה, והפכו את הסנדוויץ', כך שהגבינה תגיע גם אל הביצה.
-
שימו לב, הביצה עשויה לטפטף.
טיפ השף:
ניתן להמיר את האספרגוס בכל ירק אהוב אחר.
מקור: אתי פוקס