המתכון הבא ל"פיצה" הוא בעצם מתכון לעוגה מדהימה שיש בה את כל מה שאנחנו אוהבים בקינוח מתוק בתוספת פירות טריים שהופכים אותה לתענוג מתוק מאין כמוהו. כך תכינו את פיצת הפירות.
אופן הכנת הבצק:
-
ערבבו את כל המצרכים לבצק וצננו במקרר כחצי שעה.
-
רדדו את הבצק לעובי של פחות מס"מ, והניחו בתבנית עגולה.
-
הכניסו את הבצק לתנור בחום בינוני, עד שהוא מזהיב בדפנות.
אופן הכנת המלית והקישוט:
-
צננו את העוגה, ומרחו מעליה את היוגורט.
-
סדרו את הפירות על גבי העוגה בצורה מעגלית.
-
צננו את העוגה לפחות לשעה, ושמרו במקרר.
מקור: אסנת פלד