header

מתכון לסלט ניסואז עם סלמון

סלט ניסואז קלאסי מכינים עם דג טונה, אך החלפתו בסלמון משדרגת את המנה האהובה בעשרות מונים. עם חסה פריכה, אפונה ירוקה, זיתים ורכיבים נפלאים נוספים, את מתכון הסלט שלפניכם אתם עוד תכינו שוב ושוב לאחר הטעימה הראשונה.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט ניסואז עם סלמון מקור תמונה: jamieoliver
רכיבים לסלט ניסואז:
סלמון - 240 גר' (פילה)
תפוחי אדמה - 8 (קטנים, מבושלים וחתוכים לאורכם עם הקליפה)
שעועית ירוקה - 100 גר' (מבושלת)
ביצים - 2 (מבושלות וחצויות לאורכן)
חסה עגולה - 1 ראש (חתוכה גס)
עגבניות - 4 (בינוניות, חתוכות גס)
שמן זית - 4 כפות
שן שום - 1 (קצוצה)
מיץ לימון - מ-1 לימון
חרדל - 1 כפית
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הסלט ניסואז:
  1. תבלו את נתח הסלמון במלח ופלפל, חממו 3 כפות שמן במחבת והניחו עליה את הסלמון כשהעור פונה כלפיי מטה.
  2. טגנו במשך כ-4 דקות, הפכו את נתח הסלמון וטגנו אותו במשך 2 דקות נוספות.
  3. הסירו את נתח הסלמון מהמחבת והניחו על צלחת לצינון.
  4. בקערה קטנה, ערבבו 1 כף שמן זית עם מיץ לימון, מלח, פלפל, שן שום וחרדל ליצירת רוטב אחיד.
  5. הכניסו את כל רכיבי הסלט מלבד הדג והרוטב לקופסה, זלפו מעליה את הרוטב, פוררו את הסלמון והניחו אותו מעל הסלט. סגרו והכניסו למקרר עד לאכילה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.