סלט ניסואז קלאסי מכינים עם דג טונה, אך החלפתו בסלמון משדרגת את המנה האהובה בעשרות מונים. עם חסה פריכה, אפונה ירוקה, זיתים ורכיבים נפלאים נוספים, את מתכון הסלט שלפניכם אתם עוד תכינו שוב ושוב לאחר הטעימה הראשונה.
מקור תמונה:
jamieoliver
אופן הכנת הסלט ניסואז:
-
תבלו את נתח הסלמון במלח ופלפל, חממו 3 כפות שמן במחבת והניחו עליה את הסלמון כשהעור פונה כלפיי מטה.
-
טגנו במשך כ-4 דקות, הפכו את נתח הסלמון וטגנו אותו במשך 2 דקות נוספות.
-
הסירו את נתח הסלמון מהמחבת והניחו על צלחת לצינון.
-
בקערה קטנה, ערבבו 1 כף שמן זית עם מיץ לימון, מלח, פלפל, שן שום וחרדל ליצירת רוטב אחיד.
-
הכניסו את כל רכיבי הסלט מלבד הדג והרוטב לקופסה, זלפו מעליה את הרוטב, פוררו את הסלמון והניחו אותו מעל הסלט. סגרו והכניסו למקרר עד לאכילה.