header

מתכון לסלט אבוקדו, ביצים ובצל סגול

מחקרים רבים הוכיחו את יכולתה של הביצה הקטנה לתרום לתחושת השובע, וכשמשלבים אותה עם אבוקדו ההשפעה הזו מוכפלת. זאת משום שהאבוקדו הוא אחד הפירות המומלצים ביותר לצריכה לפני צום בזכות תכולת הסיבים הגבוהה שבו והשומן החד הבלתי רווי, אשר לגוף לוקח זמן רב יותר לעכל. 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לסלט אבוקדו, ביצים ובצל סגול מקור תמונה: allrecipes
רכיבים לסלט אבוקדו:
ביצים קשות - 6 (מקולפות)
אבוקדו - 2 (מקולפים, ללא הגלעין וחתוכים לקוביות)
בצל סגול - ½ כוס (קצוץ)
חרדל - 1 כף
מיונז - ⅓ כוס
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הסלט אבוקדו:
  1. מעכו את הביצים בעזרת מזלג בתוך קערה.
  2. הוסיפו את האבוקדו, הבצל, החרדל והמיונז, וערבבו ומעכו את המרכיבים בעדינות יחדיו עד שהם מתאחדים.
  3. הוסיפו מלח ופלפל, טעמו והוסיפו עוד עד שתקבלו את התוצאה הרצויה.
מקור: סימה.ב
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.