סלט יווני עשיר בטעמים ים-תיכוניים הוא דרך מצוינת להתרענן באמצע יום ארוך. הטעמים החזקים של הנענע והשום לצד טעמה העדין והמלטף של גבינת הפטה יוצרים מנה עשירה שקשה לעמוד בפניה, והעובדה שמדובר בסלט פשוט ומהיר להכנה תהפוך אותו לחלק בלתי נפרד מהתפריט שלכם.
אופן הכנת הסלט קישואים:
-
ערבבו את הקישואים, הנענע, פרוסות הבצל ופירורי הגבינה בקערה גדולה.
-
ערבבו בקערה קטנה את מיץ הלימון עם שמן זית, שום, מלח ופלפל.
-
הוסיפו את תכולת הקערה הקטנה לקערה הגדולה וערבבו היטב.
-
קררו את הסלט במקרר במשך כמה שעות לפני ההגשה.
מקור: אביה מזרחי