header

מתכון לסלט קישואים וגבינת פטה

סלט יווני עשיר בטעמים ים-תיכוניים הוא דרך מצוינת להתרענן באמצע יום ארוך. הטעמים החזקים של הנענע והשום לצד טעמה העדין והמלטף של גבינת הפטה יוצרים מנה עשירה שקשה לעמוד בפניה, והעובדה שמדובר בסלט פשוט ומהיר להכנה תהפוך אותו לחלק בלתי נפרד מהתפריט שלכם.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לסלט קישואים וגבינת פטה
רכיבים לסלט קישואים:
קישואים - 250 גר' (מגורדים)
עלי נענע - 1 כף (קצוצים)
גבינת פטה - ¼ כוס (מגורדת)
שמיר - 1 כף (קצוץ)
בצל ירוק - 1 (פרוס)
לימון - ½ (סחוט)
שמן זית - 1 כף
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הסלט קישואים:
  1. ערבבו את הקישואים, הנענע, פרוסות הבצל ופירורי הגבינה בקערה גדולה.
  2. ערבבו בקערה קטנה את מיץ הלימון עם שמן זית, שום, מלח ופלפל.
  3. הוסיפו את תכולת הקערה הקטנה לקערה הגדולה וערבבו היטב.
  4. קררו את הסלט במקרר במשך כמה שעות לפני ההגשה.
מקור: אביה מזרחי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.