header

מתכון לסלט ענבים ואגוזים

המתכון הפשוט והקליל הזה לסלט ענבים, תפוחים ואגוזים מציע איזון טעמים מושלם בין מתוק למלוח ויהיות והוא גם עשיר ביתרונות הבריאותיים של אגוזי הלוז המלך, אין שום סיבה שלא תנסו להכין אותו בעצמכם. כמו כן, אחד הדברים שמעניקים לסלט הזה טעם נהדר, זו תערובת האגוזים שהוא מכיל ובשל כך תוכלו להוסיף לתערובת את האגוזים האהובים עליכם מבלי לחשוב פעמיים. 

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לסלט ענבים ואגוזים
רכיבים לסלט ענבים:
ענבים - 125 גר' (חצויים ל-2)
תפוח ירוק - 1 (חתוך לרצועות)
עלי רוקט - מעט
צימוקים - 60 גר'
אגוזי לוז - 125 גר' ( או תערובת של אגוזים שונים)
שמן אגוזים - לזילוף
גבינה בולגרית - מעט (מגוררת, או כל גבינה מלוחה לבחירתכם, לא חובה)
פפריקה - ⅔ כפית (לתיבול)
זרעי כוסברה - 1 כפית (לתיבול)
פלפל אנגלי - ¼ כפית (לתיבול)
ניצני ציפורן - 3 (לתיבול)
הל - 10 (לתיבול)
שמן זית - 1 כף (לתיבול)
אופן הכנת הסלט ענבים:
  1. במחבת משומנת טגנו את האגוזים, הוסיפו את מרכיבי התיבול, למעט שמן הזית, וטגנו עד שהתערובת תזהיב קלות. לאחר מכן הוסיפו שמן זית וטגנו מעט כך שהאגוזים לא יתרככו מדי.
  2. ספגו את האגוזים במגבת נייר, קררו מעט והוסיפו תיבול לפי הצורך.
  3. פזרו את תערובת האגוזים על צלחת הגשה, הוסיפו את שאר המרכיבים ואחדו את הסלט עם מעט שמן אגוזים ומלח (ניתן להוסיף גם חתיכות גבינה מלוחה או מיושנת). preperation
מקור: מירב ב.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.