עומדים בפני שבוע עמוס? את הסלט הבא, שיעזור לכם לעבור את יום העבודה בתחושת שובע, ניתן להשאיר בקירור למשך שבוע שלם, כך שבאפשרותכם להכין כמות גדולה מראש ולקחת אותו אתכם בכלי אטום.
אופן הכנת הסלט ניסואז:
-
הכניסו את תפוחי האדמה לסיר מים קרים והביאו לרתיחה. בשלו את תפוחי האדמה כ-15 דקות עד לריכוכם.
-
הוסיפו את השעועית הירוקה לסיר ובשלו כ-2 דקות נוספות.
-
העבירו את תפוחי האדמה והשעועית המבושלים לקערה. הוסיפו את הביצים, הבצל והזיתים.
-
בקערה נפרדת ערבבו היטב את מיץ הלימון, שמן הזית, החרדל והמלח.
-
הוסיפו את הרוטב המוכן מעל לתפוחי האדמה והשעועית והניחו למנה להתקרר במשך מספר דקות.
מקור: שירן ח.