header

מתכון לסלט ניסואז

עומדים בפני שבוע עמוס? את הסלט הבא, שיעזור לכם לעבור את יום העבודה בתחושת שובע, ניתן להשאיר בקירור למשך שבוע שלם, כך שבאפשרותכם להכין כמות גדולה מראש ולקחת אותו אתכם בכלי אטום.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לסלט ניסואז
רכיבים לסלט ניסואז:
תפוחי אדמה - 4 (חתוכים לקוביות)
שעועית ירוקה - ½ כוס (חתוכה)
ביצים קשות - 2 (חתוכות לקוביות)
בצל שאלוט - 1 (קצוץ)
זיתים - ¼ כוס
מיץ לימון - מלימון 1 (סחוט)
שמן זית - 3 כפות
חרדל - ¼ כף
מלח - ¼ כפית
אופן הכנת הסלט ניסואז:
  1. הכניסו את תפוחי האדמה לסיר מים קרים והביאו לרתיחה. בשלו את תפוחי האדמה כ-15 דקות עד לריכוכם.
  2. הוסיפו את השעועית הירוקה לסיר ובשלו כ-2 דקות נוספות.
  3. העבירו את תפוחי האדמה והשעועית המבושלים לקערה. הוסיפו את הביצים, הבצל והזיתים.
  4. בקערה נפרדת ערבבו היטב את מיץ הלימון, שמן הזית, החרדל והמלח.
  5. הוסיפו את הרוטב המוכן מעל לתפוחי האדמה והשעועית והניחו למנה להתקרר במשך מספר דקות.
מקור: שירן ח.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.