header

מתכון לסלט סתווי חמים

סתיו הוא הזמן המושלם ליהנות ממאכלים חמימים שמחממים את הגוף ואת הנפש, והסלט העונתי הזה הוא המושלם למשימה! הוא מלא בירקות מזינים, יש לו מרקם קרמי נהדר והוא מפוצץ בטעמים, אז למדו איך להכין סלט טעים ובריא שאפשר לאכול לצד ארוחת הערב או סתם כנשנוש במהלך היום.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לסלט סתווי חמים מקור תמונה: draxe.com
רכיבים לסלט סתווי חמים:
דלורית - 1 קטנה
תפוחי עץ - 2 (קצוצים ללא הליבה)
בצל סגול - ½ (קצוץ)
כרוב ניצנים - 90 גרם / 1 כוס (קצוץ)
שמן קוקוס - 2 כפות
גבינת עיזים - ¼ כוס (מפוררת)
הל - ¼ כפית
פטרוזיליה - לקישוט
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת סלט סתווי חמים:
  1. חממו את התנור מראש ל-200 מעלות.
  2. קלפו את הדלורית, חתכו אותה לחצי והסירו את הזרעים. לאחר מכן חתכו אותה לחתיכות בגודל ביס.
  3. חתכו את התפוחים לחתיכות בגודל 2.5 ס"מ.
  4. ערבבו בקערה את הדלורית, התפוחים, כרוב הניצנים, הבצל הקצוץ, שמן הקוקוס, ההל, המלח והפלפל.
  5. העבירו לתבנית אפייה ואפו למשך 45 דקות - ערבבו כל 15 דקות.
  6. הוציאו את הסלט מהתנור ותנו לו להתקרר למשך 5 דקות.
  7. הגישו על צלחות ופזרו מעל גבינת עיזים ופטרוזיליה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.