header

מתכון לסלט משלושה סוגי שעועית

השעועית מכילה כמות גבוהה של חלבון וסיבים שחשובים עבור תחושת שובע מתמשכת, והסלט הזה משלב 3 סוגים של שעועית ומומלץ במיוחד כמנת צד לארוחה המפסקת.

זמן הכנה: 10 דקות
כמות סועדים: 1
רמת קושי: קל
מתכון לסלט משלושה סוגי שעועית
רכיבים לסלט שעועית:
שמן צמחי - ¼ כוס
חומץ - ⅔ כוס
מלח - ½ כפית
שעועית ירוקה - 35 גר' (מבושלת, ניתן להשתמש גם מקופסת שימורים)
שעועית לבנה - 35 גר' (מבושלת, ניתן להשתמש גם מקופסת שימורים)
שעועית אדומה - 35 גר' (מבושלת, ניתן להשתמש גם מקופסת שימורים)
בצל בינוני - 1 (קצוץ)
גמבה אדומה קטנה - 1 (חתוכה לקוביות, רשות)
גמבה ירוקה - 1 (חתוכה לרצועות, רשות)
אופן הכנת הסלט שעועית:
  1. בסיר, הביאו לרתיחה את השמן והוסיפו את החומץ, המלח והשום.
  2. טגנו במשך 2 דקות, תנו לתערובת להתקרר ושלבו אותה יחד עם השעועית ושאר המרכיבים.
מקור: סימה.ב
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.