זוהי מנה נפלאה לפתוח איתה ארוחות או לאכול אותה כארוחה בפניי עצמה, וגופכם רק ירוויח מהוויטמינים, המינרלים והברזל שנמצאים בשפע בכרוב הקייל. הפריכות של תפוחי העץ מוסיפה מרקם מיוחד לסלט הזה ואתם תוכלו ליהנות ממנה בכל עת.
אופן הכנת הסלט קייל:
-
הכניסו את רצועות הקייל לקערה, הוסיפו להן גרידת לימון וערבבו היטב.
-
בצלוחית קטנה, ערבבו היטב שום כתוש, מיץ לימון, מלח ים ו-3 כפות שמן זית עד לקבלת רוטב במרקם תחליב. זלפו חצי מכמות הרוטב על הכרוב וערבבו היטב.
-
חממו מחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה, הוסיפו שמן זית ולאחר חימום קל גם את חתיכות הבצל. טגנו עד השחמה.
-
הוסיפו למחבת עם הבצל את פרוסות התפוחים וטגנו יחד במשך 5-7 דקות. הוציאו את התפוחים והבצל מהמחבת, טפטפו עליה מעט שמן וקלו את גרעיני הדלעת עם מעט מלח ים.
-
הוסיפו את פרוסות התפוחים והגרעינים הקלויים לקערה עם הכרוב, ערבבו היטב, תבלו עם מלח לפי הטעם והגישו.