מתכון להמבורגרים קטנים במיוחד עם טעם של עוד, ארוחת בזק מענגת וקלילה שתרצו לאכול בכל זמן. מתכון הבורגרים הקטנים האלה הגיעו ישירות מטקסס שבארצות הברית, והם יישארו עד שתאכלו את כולם.
אופן הכנת המיני המבורגר:
-
חממו את הגריל/מחבת הטיגון.
-
שלבו את הבשר הטחון בקערה עם הגזר המגורד, בצל ירוק והרוטב עד שהם מתחברים יחד לגוש, אבל אל תערבבו יותר מדי.
-
גבשו את תערובת העוף ל-12 מיני בורגרים בעובי 2 סנטימטרים כל אחד.
-
פזרו בכל צד פלפל. מרחו בכל צד של הבורגר שמן בישול שלא נדבק.
-
הניחו את הבורגרים על גריל חם/מחבת חמה בחום בינוני. בשלו למשך כ-6 עד 7 דקות, או עד שהם מגיעים לרמת עשייה רצויה, הפכו פעם אחת. אם אתם רוצים, תוכלו לצלות על הגריל את הלחמניות במשך 2 הדקות האחרונות של הבישול.
-
הגישו את הבורגרים על הלחמניות. הוסיפו רוטב, חסה, עגבנייה ובצל סגול.
מקור: יצחק ברגל