מתכון לממתקי שוקולד קטנטנים שייגרמו לכם ולילדים לחייך, שמחה בלתי פוסקת כבר מהביס הראשון.
אופן הכנת הטראפלס אוריאו:
-
הכניסו את עוגיות האוראו (את כל העוגייה, המילוי והחלק החיצוני) למעבד מזון או לבלנדר. הפעילו עד שהן הופכות לפירורים.
-
הכניסו את הפירורים לקערה נוחה לערבול עם גבינת השמנת. ניתן לערבל ביד, אך בעזרת מיקסר ידני יהיה לכם נוח ומהיר יותר. ערבלו עד שנוצרת עיסה עבה ודביקה.
-
גלגלו בעזרת הידיים 30-35 כדורים. שימו את הכדורים בשתי צלחות גדולות, מעל נייר אפייה. הקפיאו את הטראפלס למשך 30 דקות. שלב זה חשוב, מכיוון שבמידה והכדורים לא יהיו קפואים, כיסוי השוקולד המומס לא יכסה אותם כמו שצריך.
-
קצצו את השוקולד בגסות, וחממו בסיר עד שנוצרת עיסת שוקלד חם. כסו את הטראפלס בשוקולד, אחד אחרי השני.
-
קחו כדור טראפל, טבלו אותו בתוך סיר השוקולד ועזרת מזלג סובבו אותו כך שכולו יתכסה.
-
בעזרת המזלג הוציאו את הכדור החוצה. אל תנעצו בו את המזלג, במקום זאת עליכם להרימו מלמטה מבלי לחורר אותו.
-
הכניסו את הטראפלס למקרר למשך 10 דקות כדי שהשוקולד יתקשה.
-
את הטראפלס צריכים להגיש קרירים, והם יישארו טריים במשך 5 ימים במקרר.
-
מקמו את הכדורים על נייר אפייה נקי, ופזרו סוכריות צבעוניים מעל כל עוד השוקולד עדיין נוזלי.
מקור: דנית נמיר