header

מתכון לקינוחי טראפלס אוריאו צבעוניים

מתכון לממתקי שוקולד קטנטנים שייגרמו לכם ולילדים לחייך, שמחה בלתי פוסקת כבר מהביס הראשון.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקינוחי טראפלס אוריאו צבעוניים
רכיבים לטראפלס אוריאו:
גבינת שמנת - 250 גר' (טבעית, מעודנת)
עוגיות אוראו - 1 חבילה (שחורות/לבנות)
שוקולד לבן - 350 גר' (איכותי או שוקולד מריר)
אופן הכנת הטראפלס אוריאו:
  1. הכניסו את עוגיות האוראו (את כל העוגייה, המילוי והחלק החיצוני) למעבד מזון או לבלנדר. הפעילו עד שהן הופכות לפירורים.
  2. הכניסו את הפירורים לקערה נוחה לערבול עם גבינת השמנת. ניתן לערבל ביד, אך בעזרת מיקסר ידני יהיה לכם נוח ומהיר יותר. ערבלו עד שנוצרת עיסה עבה ודביקה.
  3. גלגלו בעזרת הידיים 30-35 כדורים. שימו את הכדורים בשתי צלחות גדולות, מעל נייר אפייה. הקפיאו את הטראפלס למשך 30 דקות. שלב זה חשוב, מכיוון שבמידה והכדורים לא יהיו קפואים, כיסוי השוקולד המומס לא יכסה אותם כמו שצריך.
  4. קצצו את השוקולד בגסות, וחממו בסיר עד שנוצרת עיסת שוקלד חם. כסו את הטראפלס בשוקולד, אחד אחרי השני.
  5. קחו כדור טראפל, טבלו אותו בתוך סיר השוקולד ועזרת מזלג סובבו אותו כך שכולו יתכסה.
  6. בעזרת המזלג הוציאו את הכדור החוצה. אל תנעצו בו את המזלג, במקום זאת עליכם להרימו מלמטה מבלי לחורר אותו.
  7. הכניסו את הטראפלס למקרר למשך 10 דקות כדי שהשוקולד יתקשה.
  8. את הטראפלס צריכים להגיש קרירים, והם יישארו טריים במשך 5 ימים במקרר.
  9. מקמו את הכדורים על נייר אפייה נקי, ופזרו סוכריות צבעוניים מעל כל עוד השוקולד עדיין נוזלי.
מקור: דנית נמיר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.