header

מתכון לעוגיות חיטה ומייפל

עוגיות פריכות ואווריריות אלו הן תוספת מעולה לקפה של הבוקר, ותוכלו להשתמש בהן גם כחטיף אנרגיה משביע, בריא וטעים במהלך היום. 

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות חיטה ומייפל
רכיבים לעוגיות חיטה ומייפל (כ-15 עוגיות):
חמאה - 110 גר'
סוכר חום - 7 כפות
סירופ מייפל - 3 כפות
אבקת אפייה - 1 כפית (גדושה)
ביצה - 1
מלח - קורט
אבקת סוכר - מעט (לבזיקה)
קינמון - מעט
אופן הכנת העוגיות חיטה ומייפל (כ-15 עוגיות):
  1. ערבבו את החמאה, את הסירופ והסוכר בקערה וחממו במיקרוגל ל-1-2 דקות עד שהתערובת מומסת.
  2. הוציאו מהמיקרוגל, המתינו 5 דקות לצינון התערובת והוסיפו לתוכה את שיבולת השועל, אבקת האפייה, הביצה והמלח.
  3. צקו את התערובת לתוך התבנית (סיליקונית משומנת מעט, גודל 35*25), שטחו והחליקו אותה עם סכין למריחה.
  4. חממו את התבנית במיקרוגל בחום גבוה למשך 4-5 דקות, או עד אשר התערובת התייבשה ולא נותרו בה נוזלים (ניתן לבדוק עם קיסם).
  5. בתום החימום, הוציאו מהמיקרוגל והניחו לתבנית להתקרר למשך 15 דקות. לאחר מכן חרצו בתבנית את הסימנים לחיתוך העוגיות.
  6. לאחר שהתבנית התקררה לגמרי, הוציאו את התערובת מהתבנית וחתכו ריבועים בסכין חדה, לפי הסימונים.
  7. בזקו אבקת סוכר וקינמון לפי הטעם, והגישו.
מקור: איילת ת.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.