עוגיות פריכות ואווריריות אלו הן תוספת מעולה לקפה של הבוקר, ותוכלו להשתמש בהן גם כחטיף אנרגיה משביע, בריא וטעים במהלך היום.
רכיבים לעוגיות חיטה ומייפל (כ-15 עוגיות):
אופן הכנת העוגיות חיטה ומייפל (כ-15 עוגיות):
-
ערבבו את החמאה, את הסירופ והסוכר בקערה וחממו במיקרוגל ל-1-2 דקות עד שהתערובת מומסת.
-
הוציאו מהמיקרוגל, המתינו 5 דקות לצינון התערובת והוסיפו לתוכה את שיבולת השועל, אבקת האפייה, הביצה והמלח.
-
צקו את התערובת לתוך התבנית (סיליקונית משומנת מעט, גודל 35*25), שטחו והחליקו אותה עם סכין למריחה.
-
חממו את התבנית במיקרוגל בחום גבוה למשך 4-5 דקות, או עד אשר התערובת התייבשה ולא נותרו בה נוזלים (ניתן לבדוק עם קיסם).
-
בתום החימום, הוציאו מהמיקרוגל והניחו לתבנית להתקרר למשך 15 דקות. לאחר מכן חרצו בתבנית את הסימנים לחיתוך העוגיות.
-
לאחר שהתבנית התקררה לגמרי, הוציאו את התערובת מהתבנית וחתכו ריבועים בסכין חדה, לפי הסימונים.
-
בזקו אבקת סוכר וקינמון לפי הטעם, והגישו.
מקור: איילת ת.