נהוג לחשוב שבמיקרוגל רק מפשירים, מבשלים או מחממים, אך כפי שתראו במתכון הבא, המיקרוגל הוא גם כלי מעולה לאפייה! בעזרתו תוכלו להכין עוגיית שוקולד צ'יפס מתוקה ואוורירית תוך דקות ספורות, ובלי להדליק את התנור אפילו לרגע. שיהיה בתיאבון!
כדאי להכיר את 5 הקטניות האלו - הן עושות פלאים לגוף!
הקטניות עשירות בחומרים מזינים, ומהוות מקור מצויין לחלבונים, הכירו את 5 הקטניות שעדיין לא ניסיתם. וכבונוס - קבלו גם כמה מתכונים נפלאים!
8 מתכונים למילויים מפתיעים שישדרגו את כל המאפים שלכם
המתכונים הבאים יאפשרו לכם להכין 8 מילויים שונים ומפתיעים למאפים שלכם שיגרמו לכל האורחים ללקק את האצבעות!
את 6 המתכונים הבאים כל מי שאוהב חצילים חייב לנסות!
חציל הוא חומר גלם נפלא, טעים וקל לשימוש במטבח, שיכול להשתלב כמעט בכל מנה! אז מה הפלא שגם ב-6 המתכונים המפתיעים הבאים חציל הוא מרכיב מרכזי...
6 מתכוני המרק הצבעוניים האלה יעשו לכם חורף חמים במיוחד
אכילת מרק חם טעים ומזין, היא ללא ספק אחת מהדרכים הנעימות לעבור את הלילות הקרים. עם 6 מתכוני המרק הבאים, תצטרכו רק לבחור את הטעם.
את 7 המאכלים המנחמים האלה תוכלו לאכול ללא רגשות אשמה!
אם אתם מנסים לשמור על הבריאות ונמאס לכם לנשנש רק יוגורט ותפוחים, הנה לכם 7 מתכונים מומלצים למאכלים מנחמים ובריאים שיעשו לכם רק טוב.
בואו ליהנות מיתרונות שיבולת השועל עם 4 מתכונים שטרם הכרתם
אם עד היום לא אכלתם שיבולת שועל, או שפשוט נמאס לכם כבר מאותה הדייסה המשעממת, המידע שתקראו כאן יגרום לכם לחזור אליה ובגדול...
מומלץ: 9 מתכונים לסלטים ביתיים שלא תצטרכו לקנות בחנות!
בשביל מה לקנות סלטים בסופר? 5 בלוגריות בישול מומחיות מרחבי הרשת משתפות אתכם את המתכונים שלהן לסלטים האהובים ביותר שתוכלו להכין בעצמכם.
ארוחה שלמה בסיר אחד: אוסף מתכונים שלא מצריך כלים מיותרים!
נמאס לכם משטיפת הכלים בסוף הארוחה? כדי להכין את המתכונים מעוררי התיאבון הבאים, כל שתזדקקו לו הוא סיר גדול אחד!
כתובת הדוא"ל הוסרה מהרשימה ולא ניתן לשלוח אליה את הכתבה. לחזרה לחץ כאן
במקום להזין בכל פעם מחדש את כתובות המייל של החברים אליהם רוצים לשלוח, צרו לכם רשימת קשר אישית שתהיה זמינה לשימוש בכל פעם שתרצו לשתף את המשפחה והחברים.
כעת תוכלו להוסיף בקלות ובמהירות את אנשי הקשר מחשבון המייל שלכם (כמו וואלה, ג"ימייל ועוד..), או להזין ידנית באופן חד פעמי את כתובות המייל שאתם רוצים לשמור.