תוך פחות מחצי שעה תוכלו ליהנות מהסלט הים תיכוני העשיר הזה, שכולל ירקות טריים ושלל תבלינים מפתיעים. גבינת הפטה שמפוזרת מעל הקינואה והירקות תעצים את טעמם ותשביע אתכם בקלות.
אופן הכנת הסלט קינואה:
-
הרתיחו את הקינואה בסיר עם כוס וחצי מים, והנמיכו את הטמפרטורה לאחר הרתיחה. כבו את האש לאחר כ-15 דקות והשאירו את הסיר מכוסה למשך 5 דקות.
-
ערבבו את כל המרכיבים בקערה גדולה. הוסיפו מלח ופלפל.
-
תוכלו לשלב מרכיבים נוספים כגון פלפלים אדומים צלויים, עגבניות אדומות מיובשות, אבוקדו או לבבות ארטישוק.
מקור: אביה מזרחי