header

מתכון לסלט אגסים צלויים וגבינה כחולה

האגסים נמצאים בשיאם כעת ובמקום להשתמש בהם בקינוחים מסורתיים, מומלץ להכין איתם גם מנות מלוחות, כמו הסלט הבא. השילוב בין חם לקר, בין מתיקות למליחות ובין פרי לגבינה יוצר סלט מיוחד וסתווי שמשמש כמנת פתיחה מעולה לכל ארוחה.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לסלט אגסים צלויים וגבינה כחולה מקור תמונה: Toni Girl
רכיבים לסלט אגסים:
אגסים - 4 (בשלים ומוצקים, קלופים וחתוכים לפיסות בעובי 1 ס"מ)
שמן זית - 2 כפות
דבש - 1 כף
עלי חסה - 250 גר' (מסוגים שונים)
אופן הכנת הסלט אגסים:
  1. לקערה בינונית, הכניסו את פרוסות האגסים וטפטפו עליהן 1 כף שמן זית. preperation מקור תמונה: Indiana Public Media
  2. חממו מחבת בינונית וצלו עליה את חתיכות האגס, כדקה מכל צד. הניחו אותם בצד שיצטננו.
  3. בקערה בינונית, ערבבו את השמן שנותר, חומץ ודבש. הוסיפו לרוטב את האגסים ויתר הרכיבים, ערבבו היטב והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.