מתכון נפלא נוסף מהמטבח האסייתי, משלב טעמים מיוחדים עם בשר בקר נימוח. מומלץ לבחור בנתח שמתאים לסטייק כדי לקבל מנה טעימה ועשירה במיוחד.
מקור תמונה:
Daniel Go
אופן הכנת הרצועות בשר:
-
חתכו את הסטייק לרצועות דקות והניחו אותן בקערה בינוניות.
-
הניחו את יתר הרכיבים מעל לרצועות הבקר, ערבבו היטב לציפוי אחיד והניחו בצד לשעה לפחות.
מקור תמונה:
Indiana Public Media
-
הכינו סיר של מים רותחים עם סיר במבוק או מסננת לאידוי מעליו, ורפדו אותם בנייר אפייה.
-
לאחר שעה או כשתרצו להכין את הבשר, הניחו את הרצועות בתוך כלי האידוי, כסו והניחו להן להתבשל עד מידת העשייה הרצויה. הגישו בתוך לחמניית באו או לצד כל תוספת אהובה אחרת.