header

מתכון לפיצה עם רוטב סלק, קייל וגבינת עיזים

פיצה מקורית ויפהפה זו מחליפה את רוטב העגבניות הרגיל בממרח סלק עשיר מלא בצבע, משדרגת את גבינת הפרמז'ן בגבינת פטה עיזים עם חמצמצות עדינה, אליהם מתווסף כרוב הקייל המלא בבריאות.

זמן הכנה: 20 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפיצה עם רוטב סלק, קייל וגבינת עיזים
רכיבים לפיצה:
ממרח סלק - 1 כוס (מתכון בהמשך)
כרוב קייל - 2 כוסות (עלים קצוצים דק)
גבינת מוצרלה - ½1 כוסות (מגורדת)
גבינת פטה - 50 גר'
אופן הכנת הפיצה:
  1. חממו את התנור לחום של 200° מעלות.
  2. על משטח שמקומח מראש, רדדו את הבצק לצורת עיגול עד למידת העובי הרצויה.
  3. הניחו את הבצק על תבנית אפייה ואפו בתנור ללא התוספות מעל למשך 5-7 דקות.
  4. הוציאו מהתנור ומרחו מעל את ממרח הסלק, הוסיפו את עלי הקייל ופזרו מעל את גבינת העיזים וגבינת הפרמז'ן. preperation
  5. הכניסו לתנור ואפו למשך 10-20 דקות עד אשר הבצק יזהיב והגבינה מעל תימס. ניתן לקשט לפני ההגשה בפטרוזיליה. preperation
מקור: רונה אורן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.