פיצה מקורית ויפהפה זו מחליפה את רוטב העגבניות הרגיל בממרח סלק עשיר מלא בצבע, משדרגת את גבינת הפרמז'ן בגבינת פטה עיזים עם חמצמצות עדינה, אליהם מתווסף כרוב הקייל המלא בבריאות.
אופן הכנת הפיצה:
-
חממו את התנור לחום של 200° מעלות.
-
על משטח שמקומח מראש, רדדו את הבצק לצורת עיגול עד למידת העובי הרצויה.
-
הניחו את הבצק על תבנית אפייה ואפו בתנור ללא התוספות מעל למשך 5-7 דקות.
-
הוציאו מהתנור ומרחו מעל את ממרח הסלק, הוסיפו את עלי הקייל ופזרו מעל את גבינת העיזים וגבינת הפרמז'ן.
-
הכניסו לתנור ואפו למשך 10-20 דקות עד אשר הבצק יזהיב והגבינה מעל תימס. ניתן לקשט לפני ההגשה בפטרוזיליה.
מקור: רונה אורן