header

מתכון לפיצה עם אפרסקים, מוצרלה ועגבניות שרי

למביני דבר, גבינת הבוראטה נחשבת ל"מלכת הגבינות" במרקם מלטף ועסיסי, עם השמנת הניגרת ממנה. בפיצה זו היא מוצעת כאפשרות נהדרת, מלבד המוצרלה המוכרת, יחד עם שילוב מתקתק - חמוץ של האפרסקים, עגבניות שרי והתירס.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפיצה עם אפרסקים, מוצרלה ועגבניות שרי
רכיבים לפיצה:
גבינת מוצרלה - 500 גר' (או גבינת בוראטה)
תירס - 2 כוסות (גרגירים טריים)
אפרסקים - 2 (פרוסים לפרוסות בינוניות)
עגבניות שרי - 2 כוסות
גבינת פרמז'ן - 1 כוס (מגורדת)
בזיליקום - ½ כוס (עלים טריים)
אופן הכנת הפיצה:
  1. חממו את התנור לחום של 250° מעלות.
  2. הוציאו את הבצק ורדדו אותו לצורת עיגול על משטח מקומח קלות. השתדלו לרדד את הבצק דק עד כמה שניתן מבלי לקרוע אותו.
  3. טפטפו כפית שמן זית על משטח הבצק, פזרו פרוסות גבינה גדולות של מוצרלה או בוראטה מעל.
  4. הוסיפו את גרגירי התירס, פרוסות האפרסק ועגבניות השרי ופזרו מעל הכל את גבינת הפרמז'ן.
  5. הכניסו לתבנית מכוסה בנייר אפייה, אפו בתנור למשך 8-12 דקות, עד שהבצק מזהיב והגבינה נמסה.
  6. פזרו מעל את עלי הבזיליקום והמתינו כמה דקות לפני ההגשה. preperation
מקור: רונה אורן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.