ניוקי נעשה בדרך כלל מתפוחי אדמה, אבל כאן אתם מוזמנים לגוון עם בטטה, שמעניקה לו טעם וצבע משגעים. הבטטה גם גורמת לעליית סוכר הדרגתית יותר בגוף מאשר תפוח האדמה, ולכן מומלצת יותר למי שרוצה להרגיש שובע לזמן ארוך יותר.
8 מתכונים מעולים לקציצות נפלאות שיככבו בארוחה הבאה שלכם
קציצות מתקבלות בברכה בכל ארוחה כמנה עיקרית או נשנוש, ו-8 המתכונים הבאים יכירו לכם גרסאות חדשות למאכל האהוב, שיככבו בתפריט שלכם באופן קבוע.
נסו את 4 המתכונים הבאים ותישארו בריאים ושבעים לאורך זמן
מרגישים חשק עז לאכול ולנשנש גם אחרי שכבר אכלתם את ארוחת הבוקר או הצהריים? נסו את המתכונים הבאים שמכילים סיבים תזונתיים ותחושו בהבדלים!
חגיגה ללא גלוטן: את 8 הקינוחים האלו תוכלו להכין בלי קמח!
נגמר לכם הקמח ובדיוק תכננתם להכין קינוח מפנק? עם 8 המתכונים הבאים לא תצטרכו להתפשר ותיהנו מטעמים נפלאים בקלות ובמהירות.
9 מתכוני עדות לחנוכה שיעשו לכם ולמשפחתכם חג טעים ומפתיע!
המאכלים האלו יכולים להוסיף טעמים ומרקמים נהדרים לחג החנוכה הקרוב שלכם מעדות שונות וממקומות בכל רחבי העולם!
לחם ב-5 טעמים: למדו כיצד להכין פינוק נהדר שהוא כמעט עוגה!
לארוחת בוקר, לנשנוש של צהריים או לפינוק מתוק בסוף היום, הנה 5 מתכונים מהירים של לחמים בטעמים...
מומלץ: 9 מתכונים לסלטים ביתיים שלא תצטרכו לקנות בחנות!
בשביל מה לקנות סלטים בסופר? 5 בלוגריות בישול מומחיות מרחבי הרשת משתפות אתכם את המתכונים שלהן לסלטים האהובים ביותר שתוכלו להכין בעצמכם.
7 מתכוני קינוחים עם רכיב מפתיע שהאורחים בחיים לא ינחשו!
יש לכם ראש פתוח? בקינוחים הבאים יש מרכיבים לא שגרתיים אבל התוצאה טעימה להפליא! נסו בעצמכם ותגלו עולם חדש של מנות אחרונות מפנקות ומפתיעות.
6 מתכונים טעימים ומיוחדים שניתן להכין בתוך נייר אלומיניום
שיטת הבישול בכיס האלומיניום היא שיטה יעילה, המספקת תוצאות מושלמות. למדו כיצד להכין 6 מתכונים טעימים ומיוחדים בעזרת האמצעים הפשוטים ביותר!
כתובת הדוא"ל הוסרה מהרשימה ולא ניתן לשלוח אליה את הכתבה. לחזרה לחץ כאן
במקום להזין בכל פעם מחדש את כתובות המייל של החברים אליהם רוצים לשלוח, צרו לכם רשימת קשר אישית שתהיה זמינה לשימוש בכל פעם שתרצו לשתף את המשפחה והחברים.
כעת תוכלו להוסיף בקלות ובמהירות את אנשי הקשר מחשבון המייל שלכם (כמו וואלה, ג"ימייל ועוד..), או להזין ידנית באופן חד פעמי את כתובות המייל שאתם רוצים לשמור.