ניוקי נעשה בדרך כלל מתפוחי אדמה, אבל כאן אתם מוזמנים לגוון עם בטטה, שמעניקה לו טעם וצבע משגעים. הבטטה גם גורמת לעליית סוכר הדרגתית יותר בגוף מאשר תפוח האדמה, ולכן מומלצת יותר למי שרוצה להרגיש שובע לזמן ארוך יותר.
האנטיביוטיקה של הטבע: 4 מתכונים בריאים וטעימים עם שום ובצל
כבר שנים רבות שבצל ושום משמשים אנשים רבים לצרכים רפואיים שונים, אך לאחר שתכירו את המתכונים הבאים תוכלו לשמור על בריאותכם בדרך מזינה וטעימה.
יש לכם לימון בבית? תכינו את אחד מ-8 המתכונים הבאים!
אספנו עבורכם 8 מתכונים נהדרים ששמים את הטעם המרענן של הלימון במרכז המנה, והם יעלו חיוך על הפנים של כל מי שיטעם ממנה!
4 מתכונים נהדרים להכנת ארוחה עם רכיב מפתיע ואהוב מאוד...
החומוס הוא מהמאכלים האהובים ביותר בישראל, אך רובנו מכירים אותו רק כחומוס לניגוב. לכן אספנו 4 מתכונים המרכיבים ארוחה שלמה על טהרת החומוס.
אלו הם 6 המשקאות שיעזרו לכם להחלים במהירות מהצינון המעיק
סובלים מכאב גרון, צינון, חום ועייפות? אלו הם 6 המשקאות החמים שיפיגו את הכאבים שלכם ויסייעו לכם להחלים במהרה.
הכנו לך אוסף מתכונים מיוחד שהופך את החורף למתוק וטעים יותר
מעוגות מיוחדות ועד לבראוניז שוקולד מפנקים, אספנו לכם 9 מתכונים נהדרים לקינוחים חמים ומתוקים שיעשו לכם חורף טעים ומהנה יותר.
גלו 5 דרכים מפתיעות וטעימות לאכול אבוקדו לאורך כל היום
אין מי שלא אוהב את טעם האבוקדו הייחודי, אבל אנו כמעט ולא יודעים מה לעשות איתו. הכירו את 5 המתכונים שיאפשרו לכם לאכול אותו לאורך כל היום!
הכינו 7 ממרחים טעימים ובריאים שאי אפשר לקנות בשום חנות!
את הממרחים הבאים ככל הנראה לא תוכלו למצוא בסופר, כך שיש לכם הזדמנות נהדרת להתנסות ב-7 טעמים חדשים ונהדרים שוודאי תשמחו להכיר!
טעים, פשוט וזול: 6 מתכונים עם 3 רכיבים שיחסכו לכם זמן וכסף
ארוחה עשירה ורבת מרכיבים עלולה להיות הוצאה יקרה, אבל בעזרת 6 המתכונים הבאים תוכלו להכין מנות מושלמות בעזרת 3 רכיבים בלבד.
כתובת הדוא"ל הוסרה מהרשימה ולא ניתן לשלוח אליה את הכתבה. לחזרה לחץ כאן
במקום להזין בכל פעם מחדש את כתובות המייל של החברים אליהם רוצים לשלוח, צרו לכם רשימת קשר אישית שתהיה זמינה לשימוש בכל פעם שתרצו לשתף את המשפחה והחברים.
כעת תוכלו להוסיף בקלות ובמהירות את אנשי הקשר מחשבון המייל שלכם (כמו וואלה, ג"ימייל ועוד..), או להזין ידנית באופן חד פעמי את כתובות המייל שאתם רוצים לשמור.