header

מתכון לספגטי גזר וזוקיני בפסטו תרד

גזר וזוקיני יכולים להחליף את הספגטי בצלחת שלכם, ומה דעתכם לשלב ביניהם ולהכין רוטב פסטו מיוחד? אמנם ניתן לאדות את המרכיבים העיקריים לפני ההכנה, אבל אתם תופתעו לגלות שאפשר להכין את המנה הזאת גם בלי להדליק תנור או להוציא מחבת מהארון!

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לספגטי גזר וזוקיני בפסטו תרד
רכיבים לספגטי:
גזרים - 2 (גדולים, קלופים לרצועות דקות וארוכות)
זוקיני - 2 (גדולים, קלופים לרצועות דקות וארוכות)
עלי תרד בייבי - 3 כוסות
גרעיני דלעת - ¼ כוס (קלופים טבעיים)
שמן זית - 3 כפות
מלח - לפי הטעם
אופן הכנת הספגטי:
  1. ערבבו בקערה את רצועות הגזרים והזוקיני שקלפתם.
  2. עבדו את כל שאר המרכיבים במעבד מזון עד שהממרח יגיע למרקם הרצוי עליכם. preperation
  3. צקו את הרוטב מעל ספגטי הירקות וערבבו קלות.
  4. הגישו לשולחן עם חיוך.
מקור: גלי בן-דור
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.