header

מתכון מיוחד לארטיק וניל, תאנה ושמנת חמוצה

את הקרטיב הטעים הזה לא תצליחו למצוא בשום מקום, במתכון שלפניכם, תוכלו ליצור את הקרטיב בעל מרקם שלא ידעתם שאפשר להשיג.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון מיוחד לארטיק וניל, תאנה ושמנת חמוצה
רכיבים לארטיק:
חלב - ½1 כוסות
סוכר - ½ כוס
שמנת חמוצה - ½1 כוסות
תאנים - 5 (פרוסות לפרוסות בינוניות)
אופן הכנת הארטיק:
  1. חממו את החלב והסוכר בסיר קטן, עד שהסוכר ימס לגמרי.
  2. הוסיפו את תוכן תרמיל הווניל ואת השמנת החמוצה לתערובת הסוכר והחלב.
  3. טרפו את התערובת היטב עד שהיא הופכת לחלקה לגמרי והעבירו למקרר למשך שעה.
  4. מלאו כל תבנית ב-2 ס"מ של תערובת, הניחו בה את מקל הקרטיב והקפיאו למשך שעה.
  5. לאחר ההקפאה הראשונית, חלקו את פרוסות התאנה בין התבניות, הוסיפו את שארית התערובת, והקפיאו למשך 7-10 שעות.
מקור: יעל שקדי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.