גבינת הברי הצרפתית נותנת למנה הזאת טעם וריח מפתיעים ומרעננים, אך בזכות מרכיבים כמו עגבניות מיובשות וגבינת פרמזן היא שומרת על סגנון איטלקי מובהק. מנה משביעה אך הרבה פחות "כבדה" ממתכוני פסטה אחרים.
אופן הכנת הפסטה לינגוויני:
-
הוסיפו את כל המרכיבים מלבד גבינת הברי לסיר אחד, הביאו לרתיחה ובשלו עד שהפסטה מוכנה בסגנון "אל דנטה".
-
הסירו את הסיר מהאש. אם יש עדיין נוזלים בסיר, שפכו אותם לכיור.
-
הכניסו פנימה את גבינת הברי וערבבו עד שהיא נמסה.
-
הגישו כל עוד זה חם.
מקור: גיל מנס