header

מתכון לפסטה לינגוויני עם גמבה אדומה, עגבנייה וגבינת ברי

גבינת הברי הצרפתית נותנת למנה הזאת טעם וריח מפתיעים ומרעננים, אך בזכות מרכיבים כמו עגבניות מיובשות וגבינת פרמזן היא שומרת על סגנון איטלקי מובהק. מנה משביעה אך הרבה פחות "כבדה" ממתכוני פסטה אחרים.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 3
רמת קושי: קל
מתכון לפסטה לינגוויני עם גמבה אדומה, עגבנייה וגבינת ברי
רכיבים לפסטה לינגוויני:
לינגוויני - 350 גר' (סוג של פסטה שטוחה כמו פטוצ'יני)
בזיליקום - 1 כוס (עלים טריים)
פלפל אדום - 1 כוס (חתוך לקוביות בינוניות)
שיני שום - 4 (כתושות)
עגבניות מיובשות - ½ כוס (בשמן)
מים - 4 כוסות
שמן זית - 2 כפות (או 2 כפות מהשמן של העגבניות)
מלח - 1 כף
פלפל חריף - קורט
פלפל שחור - קורט
גבינת ברי - 200 גר' (פרוסה או חתוכה לקוביות)
גבינת פרמז'ן - מעט (להגשה)
אופן הכנת הפסטה לינגוויני:
  1. הוסיפו את כל המרכיבים מלבד גבינת הברי לסיר אחד, הביאו לרתיחה ובשלו עד שהפסטה מוכנה בסגנון "אל דנטה".
  2. הסירו את הסיר מהאש. אם יש עדיין נוזלים בסיר, שפכו אותם לכיור.
  3. הכניסו פנימה את גבינת הברי וערבבו עד שהיא נמסה.
  4. הגישו כל עוד זה חם.
מקור: גיל מנס
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.