את המנה הזו כולם מכירים מדוכני הנקניקיות, כשהיא משמשת כתוספת חמוצה ונפלאה עבור הלחמנייה. קל מאוד להכין את הכרוב הכבוש בבית, וזוהי מנה שעשירה בסיבים וכן בוויטמינים A, C ו-K. יחד עם זאת הכרוב הכבוש נחשב למקור מצוין עבור ברזל, מנגן, נחושת וסידן.
מלפפון כבוש הוא המזון המותסס הפופולארי ביותר שיש, ולמרות שהוא מאבד חלק מיתרונותיו הבריאותיים בעת תהליך התסיסה, כמו למשל הוויטמינים שבו אשר מסיסים במים, הוא מקבל את כל היתרונות השונים של המזונות המותססים. על כן מומלץ לשלב את צריכתו יחד עם אכילת מלפפון בצורתו הטבעית.
גזר כבוש יכול לשמש כחטיף נפלא לנשנוש בין הארוחות או כתוספת לארוחה, והוא יעזור לכם להשיג את כל היתרונות שמשויכים למזונות המותססים, כמו שיפור תהליכי העיכול וקצב חילוף החומרים, יחד עם ספיגת מינרלים יעילה יותר והגנה מפני חיידקי מעיים מזיקים.
חמוצים זה כבר מזמן לא מה שחושבים. אם כבר החלטתם להחמיץ לבד, תנו לנו לאתגר אתכם ולהוסיף לכם מתכון נהדר מתאנים בשלות. זמן ההמתנה נראה ארוך, אך תזכרו שהסבלנות משתלמת, תהנו!
כתוב תגובה
תוכן התגובה:
שם מלא: