אזהרה: אחרי שתכינו את הקינוח הזה לילדיכם בפעם הראשונה הם לא יפסיקו לבקש מכם שתכינו אותו שוב! ובנימה קצת פחות מבודחת באמת שאין לי בעיה עם זה, כי הוא כל כך קל להכנה שזה פשוט כיף להכין אותו. כמובן שאסור לילדים להפריז בצריכת מאכלים מתוקים שכאלה, אבל מדי פעם שווה לפנק אותם ואת עצמנו עם הקינוח הנהדר הזה.
אופן הכנת העוגיות:
-
המיסו את החמאה בעזרת חימום קצר במיקרוגל, הוסיפו את שבבי הפתיבר וערבבו עם מזלג עד לקבלת תערובת אחידה.
-
הכינו בעזרת התערובת שלכם "ריפוד" בתוך כל תא של תבנית קאפקייקס ואפו למשך 10 דקות על חום של 200° מעלות עד שהציפוי מזהיב.
-
אחרי שהוצאתם את התבנית מהתנור הכניסו לתוך כל תא בתבנית מעט שוקולד צ'יפס, קצת יותר מכיסוי התחתית, והמתינו עד שהם ימסו. את המגש אפשר להניח בצד עד לרגע ההגשה.
-
לפני שאתה מגישים את הקינוח הכניסו לתוך כל תא כמה חתיכות מרשמלו והכניסו לתנור שחומם מראש על מצב גריל בעוצמה מרבית למשך דקה, עד שהמרשמלו מזהיב.
-
הוציאו והגישו!
מקור: ענת הלוי