כיום נהוג לשלב את חמאת הבוטנים במנות רבות כולל ראשונות ועיקריות, אך אין ספק שהשילוב המושלם מגיע בקינוחים כמו בעוגה שלפניכם. את העוגה הזו תוכלו להכין בקלות והיא בדיוק מה שאתם צריכים ליד הקפה בבוקר, או סתם כשבא משהו מתוק.
רכיבים לעוגת חמאת בוטנים:
אופן הכנת העוגת חמאת בוטנים:
-
ערבבו בקערה גדולה חמאת בוטנים, ½ כוס מרגרינה ואת אבקת סוכר עד שמתקבלת תערובת סמיכה.
-
שמנו תבנית אלומיניום עם מעט מחמאה ומזגו אליה את התערובת.
-
חממו סיר על להבה בינונית, הוסיפו לתוכו כף מרגרינה ואת השוקולד צ'יפס. ערבבו עד שהתערובת תימס ותהייה מבריקה.
-
לאחר שהתערובת מוכנה, הוסיפו אותה מעל לתערובת חמאת הבוטנים והכניסו את התבנית למקרר.
-
לאחר שהתערובת תתקרר ותתקשה מעט, חתכו אותה לריבועים והגישו.
מקור: דנה.ת