אחת הדרכים המומלצות ביותר לחתום את ארוחת הערב המשפחתית, היא באמצעות פאי פקאן מסורתי וטעים. אף על פי שהכנת המתכון הבא היא פשוטה במיוחד, התוצאות הנהדרות יזכו אתכם למחמאות ותשבחות רבות שיחממו את לבכם.
אופן הכנת הבסיס:
-
הכניסו למעבד מזון קמח שקדים, ביצה ושמן קוקוס וערבלו עד לקבלת בצק במרקם אחיד.
-
חממו את התנור לחום של 190 מעלות.
-
הכניסו את הבצק לתבנית פאי עגולה בקוטר של 24 ס"מ ושטחו אותו על גבי התבנית.
-
אפו את הבצק במשך 12-10 דקות.
אופן הכנת המילוי:
-
הכניסו למעבד מזון אגוזי פקאן, קינמון, תמצית וניל ואגוז מוסקט, ערבלו עד לקבלת תערובת במרקם אחיד, ולאחר מכן הוסיפו תמרים ושמן קוקוס, וערבלו היטב עד להתמזגות הרכיבים יחד.
-
צקו את התערובת על בצק הפאי באופן אחיד. תוכלו לקשט את הפאי באמצעות אגוזי פקאן, אם תהיו מעוניינים בכך.
-
הניחו את הפאי במקרר למשך 30 דקות והגישו. תוכלו לאחסן את השאריות במקרר במשך שבוע.