מנת הפתיחה הנהדרת הזו היא שדרוג מושלם לקלחי התירס הפשוטים, שתשמח ללא ספק את כל הטועמים.
אופן הכנת התירס:
-
הכניסו אל תוך קערה בינונית תירס, כף שמן, פלפל שחור ומלח, וערבבו היטב.
-
הניחו מחבת משומנת עם 1 כף שמן על להבה בינונית, העבירו אליה את קלחי התירס המתובלים וטגנו אותם עד שיתרככו במשך 12-10 דקות לערך.
-
העבירו את התירס המבושל לקערה שהשתמשתם בה לאיחוד הרכיבים, הוסיפו כוסברה ומיץ לימון וערבבו בעדינות, עד שהרכיבים יתאחדו.
-
לבסוף, הניחו את קלחי התירס הקטנים על צלחת הגשה, והגישו בעודם חמים.
מקור: דנה.ת