header

מתכון למרק בטטה ובוטנים

בעזרת המתכון הזה תוכלו להכין בקלות ארוחה נהדרת בסיר אחד, שתהייה מוכנה לאחר 20 דקות בלבד. אין ספק שהטעם והניחוחות הקסומים יותירו את בני המשפחה מרוצים. 

זמן הכנה: 20 דקות
רמת קושי: קל
מתכון למרק בטטה ובוטנים
רכיבים למרק בטטה וחמאת בוטנים:
שמן זית - ½1 כפיות
שיני שום - 2 (טחונות)
בצל - 1 (קטן, קצוץ)
ג'ינג'ר - 1 כף (מגורד)
מים - 1 כוס
עגבניות - 4 כוסות (חתוכות לקוביות, אפשר מקופסת שימורים)
בטטות - 2 (קלופות וחתוכות לקוביות)
חמאת בוטנים - ½ כוס
כמון - 2 כפיות (טחון)
כוסברה - 2 כפיות (כתושה)
מלח ים - ¼ כפית
פפריקה חריפה - ¼ כפית
קינמון - ¼ כפית
כרוב קייל - 6 כוסות (קצוץ דק)
בוטנים - חופן (קלויים, לקישוט - לא חובה)
אופן הכנת המרק בטטה וחמאת בוטנים:
  1. הניחו סיר גדול על להבה בינונית-גבוהה והוסיפו שמן זית. לאחר שהמחבת תתחמם הוסיפו שום, בצל וג'ינג'ר וערבבו מדי פעם עד שהבצל יתרכך, כ-3 דקות לערך.
  2. הוסיפו כוס מים, ציר ירקות, עגבניות, בטטות, חמאת בוטנים, כמון, כוסברה, מלח, פפריקה חריפה וקינמון, והביאו לרתיחה. preperation
  3. כעת, הנמיכו את הלהבה לבינונית וכסו את הסיר. בשלו את המרק עד שהבטטות יתרככו וערבבו מדי פעם, כ-12 דקות לערך.
  4. הוסיפו את כרוב הקייל כשהסיר על סף רתיחה, ובשלו במשך 3-2 דקות נוספות לערך.
  5. צקו את המרק לקערות, מומלץ לקשט עם בוטנים קלויים, והגישו.
מקור: בלה ר.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.