וואו, איזה קינוח מדהים ואוורירי, דרך מעולה לסגור ארוחה!
אופן הכנת הגלידת בננות:
-
הקפיאו את הבננות החתוכות והקלופות לשעתיים.
-
הכניסו למעבד מזון, והפעילו על מהירות מקסימלית (בהתחלה זה יראה כמו פירורים וזה גם ידבק לצדדים), עצרו וגרדו את התערובת חזרה למטה בכל פעם שהיא נדבקת.
-
תוך מספר רגעים התערובת תשנה את מרקמה.
-
אם תחפצו להוסיף טעמים נוספים לגלידה, זהו בדיוק הזמן המתאים לכך (לא חובה). תוכלו להוסיף חמאת בוטנים, שבבי שוקולד, אגוזים ועוד.
מקור: יובל. ח