header

מתכון לגלידת בננה

וואו, איזה קינוח מדהים ואוורירי, דרך מעולה לסגור ארוחה!

זמן הכנה: 2 דקות
כמות סועדים: 1
רמת קושי: קל
מתכון לגלידת בננה
רכיבים לגלידת בננות:
בננות - 3 (חתוכות וקלופות)
אופן הכנת הגלידת בננות:
  1. הקפיאו את הבננות החתוכות והקלופות לשעתיים.
  2. הכניסו למעבד מזון, והפעילו על מהירות מקסימלית (בהתחלה זה יראה כמו פירורים וזה גם ידבק לצדדים), עצרו וגרדו את התערובת חזרה למטה בכל פעם שהיא נדבקת.
  3. תוך מספר רגעים התערובת תשנה את מרקמה.
  4. אם תחפצו להוסיף טעמים נוספים לגלידה, זהו בדיוק הזמן המתאים לכך (לא חובה). תוכלו להוסיף חמאת בוטנים, שבבי שוקולד, אגוזים ועוד.
מקור: יובל. ח
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.