header

מתכון לפיצה כרובית ללא גלוטן

כמה פעמים רציתם לאכול פיצה חמה ומפתה, אך מנעתם זאת מעצמכם בטענה שיש בה כל כך הרבה בצק, שזה לא יהיה שווה את הטעם? ובכן, מהיום אתם לא צריכים להתפשר, משום שתוכלו ליהנות מאותו הטעם הנהדר ללא הבצק! הכירו את המתכון המושלם לפיצה כרובית!

זמן הכנה: 30 דקות
כמות סועדים: 6
רמת קושי: קל
מתכון לפיצה כרובית ללא גלוטן מקור תמונה: vodkaandbiscuits
רכיבים למתכון לפיצה כרובית:
ביצה - 1 (בינוניות)
תערובת גבינות מגורדות - 1 כוס (גבינות קשות לפי הטעם, מחולקות)
רוטב פסטו - 2 כפות
אורגנו - 1 כפית
מלח שום - ½ כפית
פלפל שחור - ½ כפית
רוטב לפיצה - 1 כוס
אופן הכנת המתכון לפיצה כרובית:
  1. חממו את התנור מראש ל-200 מעלות.
  2. הסירו את ראש הכרובית מהגזע והעלים, וחתכו אותו לחצי.
  3. שטפו וייבשו את הכרובית והעבירו אותה למעבד מזון. הפעילו את מעבד המזון בפולסים עד שמתקבלות חתיכות בגודל של גרגרי אורז (אם אין לכם מעבד מזון תוכלו להשתמש בפומפייה).
  4. הניחו את פרחי הכרובית הקצוצים בקערה עמידה למיקרוגל, והכניסו אותם לחימום בתוכו במשך 4 דקות. לאחר מכן תנו להם להתקרר, שפכו אותם על גבי מגבת מטבח רגילה ומעכו אותם כדי להוציא מהם כמה שיותר לחות.
  5. קחו קערה והוסיפו לה את פרחי הכרובית, ביצה, ½ כוס מתערובת הגבינות, את הפסטו ואת התבלינים. ערבבו את הכל יחדיו וצרו כדור עם הידיים.
  6. רדדו את הכדור לצורת פיצה שטוחה והניחו את ה"בצק" שיצרתם על אבן אפייה שמצופה בנייר אפייה (אם אין לכם אבן אפייה, תוכלו להשתמש במגש אפייה רגיל, אולם יתכן שהפיצה תהיה בתנור לפרק זמן ארוך יותר).
  7. אפו את הפיצה במשך 20 דקות, או עד שהתחתית והקצוות הופכים לפריכים.
  8. הוציאו את הפיצה מהתנור, צפו אותה ברוטב הפיצה, חצי כוס נוספת של תערובת גבינות ותוספות אחרות לבחירתכם. הכניסו אותה שוב לתנור ואפו עד שהגבינות נמסות והקצוות משחימות, כ-10 דקות - ולאחר מכן הוציאו, פרסו והגישו. בתיאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.