מתגעגעים לדגני הבוקר? רוצים לאכול בריא גם בפסח? הכינו גרנולה מפירורי מצה.
מקור תמונה:
Tasty Yummie
אופן הכנת הגרנולה:
-
ערבבו יחד מצות, אגוזי מלך, שמן, מלח, סוכר ודבש, פזרו על תבנית אפייה באופן שווה.
-
הכניסו לתנור ואפו כ-10 דקות בחום של 150° מעלות, תוך ערבוב מדי פעם.
-
מניחים לגרנולה להתקרר על השיש כ-30 דקות, שוברים לחתיכות קטנות, מוסיפים את הפירות היבשים ומערבבים יחדיו.
טיפ השף:
ניתן לאחסן במיכל אטום עד שבועיים.
מקור: שושי ב.