header

מתכון לגרנולה מפירורי מצה ופירות יבשים

מתגעגעים לדגני הבוקר? רוצים לאכול בריא גם בפסח? הכינו גרנולה מפירורי מצה.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לגרנולה מפירורי מצה ופירות יבשים מקור תמונה: Tasty Yummie
רכיבים לגרנולה:
מצות - 3 (מקמח מלא, מרוסקות)
אגוזי מלך - ½ כוס (קצוצים גס)
שמן צמחי - ¼ כוס
סוכר חום - 2 כפות (בהיר)
מלח גס - ½ כפית
תערובת פירות יבשים - ½ כוס (קצוצים)
דבש - 2 כפות
אופן הכנת הגרנולה:
  1. ערבבו יחד מצות, אגוזי מלך, שמן, מלח, סוכר ודבש, פזרו על תבנית אפייה באופן שווה.
  2. הכניסו לתנור ואפו כ-10 דקות בחום של 150° מעלות, תוך ערבוב מדי פעם.
  3. מניחים לגרנולה להתקרר על השיש כ-30 דקות, שוברים לחתיכות קטנות, מוסיפים את הפירות היבשים ומערבבים יחדיו.
טיפ השף:
ניתן לאחסן במיכל אטום עד שבועיים.
מקור: שושי ב.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.