רולים מנייר אורז כבשו בתים רבים בישראל שהחליטו להצטרף לטרנד האסייתי בשנים האחרונות ולהכין מטעמים מהמזרח הרחוק. הרולים הבאים פשוטים להכנה ותוכלו ליהנות מהם בארוחת הצהריים או הערב, מתי שרק שתרצו.
מקור תמונה:
Ik T
אופן הכנת הרולים:
-
בקערה בינונית הכניסו את הקורנפלור והוסיפו לו את קוביות הטופו. ערבבו את הקוביות עד שיְצוׁפּוׁ מכל צדיהן בקורנפלור.
-
בקערית קטנה, ערבבו יחד רוטב סויה, סוכר חום, מלח, פלפל ו-1 כף של שמן צמחי.
-
חממו 3 כפות מהשמן הצמחי שנותר על מחבת בינונית ולהבה בינונית, והכניסו לתוכה את קוביות הטופו המצופות בקורנפלור.
-
טגנו את קוביות הטופו מכל צדיהן עד שהם ישחימו, ולאחר מכן הוסיפו להן את הרוטב שהכנתם בקערית. המשיכו לבשל עד שייווצר זיגוג של הרוטב על קוביות הטופו. הסירו את המחבת מהלהבה.
-
הרתיחו מים ומזגו אותם לכלי נמוך ועמוק. השרו את דפי האורז במשך 10-15 שניות לכל אחד, והניחו אותם על מגבת לחה או משטח לח אחר.
-
סדרו את רצועות הירקות על החלק התחתון של דפי האורז, הניחו מעליהם את קוביות הטופו המזוגגות, גלגלו, קפלו את השוליים בצדדים כלפיי פנים והמשיכו לגלגל עד שהרולים ייסגרו. הגישו עם רטבים אהובים.
מקור תמונה:
Emily