header

מתכון לבטטה ממולאת בקינואה עם רוטב אבוקדו

קערות הבטטה במתכון שלפניכם גדושות בכל טוב, והדבר היחיד שיצרוך מכם זמן ומאמץ הוא ההכנה של הבטטות שימלאו את גופכם בפחמימות מורכבות, וכן בוויטמינים ומינרלים שגופכם זקוק להם. תוכלו להכין את המנה הטעימה הזו מראש ולשמור אותה במשך מספר ימים במקרר, כך שלא תצטרכו להכין לעצמכם ארוחת צהריים כל יום מחדש.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לבטטה ממולאת בקינואה עם רוטב אבוקדו מקור תמונה: greatist
רכיבים לקערות בטטה:
קינואה - ½ כוס (מבושלת)
בטטות - 4 קטנות
שעועית - 420 גר' (שחורה, משומרת, מסוננת מנוזלים)
רכיבים לרוטב בלסמי:
אבוקדו - 1 (גדול, קלוף ומגולען)
מיץ ליים - מ-2 ליים
שן שום - 1 (כתושה)
כמון - ½ כפית
מים - 1 כוס
מלח - ¾ כפית
פלפל שחור - ¼ כפית
אופן הכנת קערות בטטה:
  1. חממו את התנור ל-200 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותה קלות. חוררו את הבטטות בעזרת מזלג מספר פעמים, הניחו על התבנית והכניסו לתנור למשך 45-50 דקות, או עד שהן יתרככו.
  2. חתכו את הבטטות, פתחו אותן ומעכו את בשרן מעט על מנת שיווצר מקום עבור שאר הרכיבים. הכניסו לתוך כל בטטה ⅓ כוס קינואה ו-⅓ כוס שעועית שחורה. זלפו מעל רוטב אבוקדו ושמרו במקרר או אכלו טרי.
אופן הכנת רוטב בלסמי:
  1. להכנת הרוטב: הכניסו את כל רכיבי הרוטב למעבד מזון, והפעילו עד לקבלת רוטב חלק.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.