קערות הבטטה במתכון שלפניכם גדושות בכל טוב, והדבר היחיד שיצרוך מכם זמן ומאמץ הוא ההכנה של הבטטות שימלאו את גופכם בפחמימות מורכבות, וכן בוויטמינים ומינרלים שגופכם זקוק להם. תוכלו להכין את המנה הטעימה הזו מראש ולשמור אותה במשך מספר ימים במקרר, כך שלא תצטרכו להכין לעצמכם ארוחת צהריים כל יום מחדש.
מקור תמונה:
greatist
אופן הכנת קערות בטטה:
-
חממו את התנור ל-200 מעלות, רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו אותה קלות. חוררו את הבטטות בעזרת מזלג מספר פעמים, הניחו על התבנית והכניסו לתנור למשך 45-50 דקות, או עד שהן יתרככו.
-
חתכו את הבטטות, פתחו אותן ומעכו את בשרן מעט על מנת שיווצר מקום עבור שאר הרכיבים. הכניסו לתוך כל בטטה ⅓ כוס קינואה ו-⅓ כוס שעועית שחורה. זלפו מעל רוטב אבוקדו ושמרו במקרר או אכלו טרי.
אופן הכנת רוטב בלסמי:
-
להכנת הרוטב: הכניסו את כל רכיבי הרוטב למעבד מזון, והפעילו עד לקבלת רוטב חלק.